Πρωταγωνιστής ήταν ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων στο 3ο τουρνουά τένις Ε2 για το 2016, το οποίο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Σούδας, του ΑΟ Κυδωνίας και του ΟΑΧ.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ για τις επιτυχίες των αθλητών του:

Με μεγάλη επιτυχία αλλά και με τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων να ανακηρύσσεται πρωταγωνιστής διεξήχθη το 3ο τουρνουά τένις Ε2 για το 2016 το οποίο φιλοξενήθηκε στα Χανιά και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις των Ο.Α. Σούδας, Α.Ο. Κυδωνίας και Ο.Α. Χανίων.

Ο ΟΑΧ μετείχε στους αγώνες με 31 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, καταφέρνοντας να αναδειχθεί στις πρώτες θέσεις. Οι πιο μεγάλες διακρίσεις σημειώθηκαν στην κατηγορία των 14 ετών, με τον Άγγελο Καραχάλιο να αναδεικνύεται νικητής, αφού στον τελικό επικράτησε του Θεόδωρου Μητσάκου (Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή) με 2-0 σετ (75 64). Επίσης, στα διπλά των Α14, ο Ανδρέας Κονταράκης από τον Ο.Α. Χανίων μαζί με Στέλιο Παπακωστόπουλο (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) αναδείχτηκαν οι νικητές του τουρνουά.

Από εκεί και πέρα, ο Ομιλος Αντισφαίρισης κατάφερε επιπλέον να έχει:

• Τους Χρήστο Κασαπάκη και Λευτέρη Ματσαμάκη στα ημιτελικά στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών, χάνοντας από τους Κωνσταντίνο Σούλη (Ζακυνθινός Α.Ο.Α) και Γιώργο Χαϊδεμένο (Πεύκη Γ. Καλοβελώνης) αντίστοιχα.

• Στα Διπλά, στην κατηγορία Α12, τους Λευτέρη Ματσαμάκη και Γιώργο Κοκκινάκη που βρέθηκαν στα ημιτελικά, χάνοντας την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό από τους Κωνσταντίνο Σούλη (Ζακυνθινός Α.Ο.Α) και Γιώργο Χαϊδεμένο (Πεύκη Γ. Καλοβελώνης).

• Στα Διπλά, στην κατηγορία Α14, οι νικητές Κονταράκης και Παπακωστόπουλος επικράτησαν του Αγγελου Καραχάλιου, που συνέθεσε το δίδυμο με τον Θεόδωρο Μητσάκο (Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή), ενώ μέχρι τους “4” έφτασε το ζευγάρι των Βασίλη Βολτυράκη και Ανδρέα Κωνστανταράκη.

• Στους “8” τέλος βρέθηκαν οι Αντώνης Κωνστανταράκης, Γιώργος Βαρβεράκης και Αντώνης Τσιβουράκης στα Α16, η Αγγελική Βαϊδάκη και η Στέλλα Μαρινάκη στα Κ12, ενώ επίσης η Βαϊδάκη συμμετείχε στα προημιτελικά στα διπλά της κατηγορίας της μαζί με την Κορνηλία Ρήγα (Φθιωτικός Ο.Α.). Στα Κ14, στα προημιτελικά βρέθηκε η Μαρία Βερβεράκη, όπως και το ζευγάρι των Αννα-Μαρίας Σταμούλου και Ελένης Κωστάκη (Ηράκλειο Ο.Α.& Α.) στα διπλά Κ14. Τέλος, η Βασιλική Μπαλάσκα συμμετείχε στους “16” στην Κ16 παίζοντας στη Νάουσα.

Σημειώνεται με την ευκαιρία ότι ο Ο.Α. Χανίων ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ LINES που συνέδραμε σημαντικά για την άφιξη των αθλητών από την υπόλοιπη Ελλάδα στα Χανιά για τις ανάγκες του τουρνουά.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

A12

A12_Dipla

A12_PROKRIMATIKA

A14

A14_Dipla

A16

K12

K12_Dipla

K14

K14_Dipla

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook