Ολοκληρώθηκε το 6ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Παραλίας που πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στην παραλία News Café Beach στην Αμνισσό. Με μεγάλους νικητές την πολλά υποσχόμενη ομάδα ΤΡΟΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ! 

Στο κυνήγι συμμετείχαν 26 ομάδες  και ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τα 500 άτομα τα οποία συγκεντρώθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί και  έμειναν μέχρι και τη δύση του ήλιου. Με τη λήξη του κυνηγιού ακολούθησε μεγάλη συναυλία σε καλοκαιρινούς ρυθμούς από το συγκρότημα του Μάνου Μαλαξιανάκη. Τη μουσική επιμέλεια και παρουσίαση είχε αναλάβει ο ραδιοφωνικός σταθμός Kiss fm  9.61.

Τη φετινή διοργάνωση με θέμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΠΛΕΞΑ» είχε αναλάβει η περσινή νικήτρια ομάδα «ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΡΟΥΝΙΑ» υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη μεγάλων χορηγών.

Το μήνυμα που  ήθελαν να  περάσουν οι  φετινοί διοργανωτές  ήταν «ΠΛΕΙΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΖΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΑΓΚΗ». Η λύση του τελικού γρίφου οδηγούσε στην φράση «ΠΡΟΣΦΕΡΩ σημαίνει  ΑΓΑΠΩ». Σε συνδυασμό με τις προηγούμενες δράσεις της ομάδας προσφέροντας στον Σύλλογο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ έδειξαν για άλλη μια φορά τον κοινωνικό χαρακτήρα των κυνηγών.

Στον τελικό γρίφο έφτασαν 14 ομάδες. Το κυνήγι  φέτος είχε πολλές καινοτομίες. Μία από αυτές ήταν το σύστημα βαθμολόγησης των παιχνιδιών και των 5 πρώτων γρίφων. Στην κατηγορία αυτή ισοβάθμησαν 4 ομάδες οι οποίες κέρδισαν πλούσια δώρα. Φτεροπόδαροι, Αυτές Αυτοί και τα Μυστήρια, Τρόικα Ηρακλείου, Άνω Κάτω.

 

Μεγάλη έκπληξη περίμενε την νικήτρια ομάδα ΤΡΟΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ καθώς κέρδισε μια τριήμερη διαμονή για όλη την ομάδα στο camping Κουτσουνάρι στην Ιεράπετρα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook