Μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών ο 45χρονος εν διαστάσει σύζυγος επιτέθηκε λεκτικά στην σύζυγό του με βρισιές και δεν δίστασε να χειροδικήσει εναντίον της

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε ξημερώματα Σαββάτου στον παραλιακό πεζόδρομο της οδού Βουδούρη στην Χαλκίδα όταν ο εν διαστάσει σύζυγος μιας άτυχης γυναίκας,  έπειτα από καβγά, την έριξε μέσα στη θάλασσα. 

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το απόγευμα, όταν η 40χρονη γυναίκα αποφάσισε να πάει μια βόλτα με φίλους στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Χαλκίδας. 

Τα ξημερώματα όπου γυρνούσε στο σπίτι της μαζί με παρέα και περπατούσε ανέμελα στον πεζόδρομο, εμφανίστηκε μπροστά της ο 45χρονος εν διαστάσει σύζυγός της και άρχισαν να καβγαδίζουν στην μέση του πεζόδρομου. 

Τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο 45χρονος εκνευρισμένος δεν δίστασε να πετάξει την σύζυγο του στη θάλασσα, έξω μάλιστα από μαγαζιά, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Έκπληκτοι έμειναν όσοι τυχαία βρέθηκαν στην περιοχή,  καθώς τριγύρω υπήρχαν πολλές καφετέριες και καταστήματα εστίασης. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και τοπικά δημοσιεύματα, ο 45χρονος επιτέθηκε λεκτικά στην σύζυγό του με βρισιές και δεν δίστασε να χειροδικήσει εναντίον της, ενώ στην συνέχεια σε έξαλλη κατάσταση έπιασε την 40χρονη γυναίκα του από τα μαλλιά και την πέταξε στην θάλασσα.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε κολυμπώντας να βγει έξω από το νερό και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας προκειμένου να προβεί στη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του συζύγου της.

Ο 45χρονος κατάφερε και εξαφανίστηκε και απέφυγε την διαδικασία του αυτοφώρου ενώ του συμβάντος θα επιμεληθεί η Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook