Την αμέριστη συμπαράστασή του στον  επιχειρηματία κ. Γιώργο Γιαννακάκη εκφράζει με επιστολή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης,  μετά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη η επιχείρησή του στο Τυμπάκι.

Ο κ. Αλιφιεράκης τονίζει ότι πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα, με επιπτώσεις στην παραγωγική αλυσίδα του τόπου, και δηλώνει την προθυμία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και την προσωπική του διάθεσή να βοηθήσει στην αποκατάσταση της εξαγωγικής δραστηριότητάς της.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Αλιφιεράκη αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε Κύριε Γιαννακάκη,

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την τεράστια καταστροφή που υπέστη η επιχείρησή σας από τη φωτιά που ξέσπασε στο συσκευαστήριο. Μια τέτοια εξέλιξη σίγουρα πλήττει την ομαλή λειτουργία της, και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία κορυφώνεται  η εξαγωγική της δραστηριότητα.

Είμαι σίγουρος ότι η πολύτιμη επαγγελματικής σας εμπειρία και το επιχειρηματικό σας σθένος θα βοηθήσουν ώστε η επιχείρηση να ορθοποδήσει σύντομα και να συνεχίσει τη δυναμική παρουσία της στις αγορές του εξωτερικού.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεσή σας, ώστε να βοηθήσουμε με όποιον δυνατό τρόπο στην άμεση αποκατάσταση της εξαγωγικής δραστηριότητας της επιχείρησής σας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook