Αυτή η κολόνια κρατάει ακόμα και όπως φαίνεται η «βεντέτα» που έχει ανοίξει στην Χερσόνησο μεταξύ της δημοτικής αρχής και των ιδιοκτήτων καφέ-μπαρ δεν λέει να κοπάσει…

Αυτό ακριβώς δείχνουν και οι χθεσινές συλλήψεις εις βάρος υπευθύνων καταστημάτων καφετεριών και μπαρ από τις αστυνομικές αρχές, με την κατηγορία της παράνομης αποσφράγισης των καταστημάτων τους.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν έξι υπεύθυνοι  παρανόμως αποσφραγισμένων καταστημάτων  στην Χερσόνησο και ακόμη ένας στα Μάλια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική αστυνομία της Χερσονήσου έχει σφραγίσει μία πλειάδα καταστημάτων ψυχαγωγίας και ενοικίασης μηχανοκίνητων της περιοχής, επειδή λειτουργούσαν δίχως άδεια ή λόγω υπέρβασης της και έπειτα από οδηγίες του δημάρχου Ζ. Δοξαστάκη, ο οποίος  έχει βάλει ως στόχο την ανάπτυξη ενός διαφορετικού  τουριστικού μοντέλου για το δήμο της Χερσονήσου, κάτω από συγκεκριμένους κανόνες.

Οι καταστηματάρχες αντιδρούν στις σχετικές αποφάσεις και συνεχίζουν να αποσφραγίζουν τα μαγαζιά τους, ενώ όπως φαίνεται το θέμα έχει φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο…