Συνεχίζοντας τις εκπλήξεις υψηλής γαστρονομίας, το εστιατόριο Swell στο ξενοδοχείο Knossos Beach Bungalows & Suites έχει την χαρά να δεχθεί τον Chef Executif κ. Dominique Perrot το τριήμερο 29, 30 και 31 Ιουλίου 2016. Ο κ. D. Perrot είναι Σεφ του εστιατορίου του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου συνδυάζει την Γαλλική τέχνη στην μαγειρική με την Ελληνική κουζίνα. Προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες του στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, στην Βουλή των Ελλήνων αλλά και στις πρεσβείες πολλών χωρών στην Ελλάδα.

Μαζί με τον Chef a la carte του εστιατορίου Swell, Έξαρχο Δελήμπαση, θα συνδυάσουν την Γαλλική φινέτσα στην μαγειρική με τις εξαιρετικές Κρητικές πρώτες ύλες.

Έχει διατελέσει προσωπικός αρχιμάγειρας του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Francois Mitterrand, του Υπουργού Εσωτερικών της Γαλλικής Δημοκρατίας, των Ναυάρχων διοικητών των αεροπλανοφόρων “Foch” και “Clemenceau”, του Ναυάρχου-διοικητή της ζώνης του Ινδικού Ωκεανού. Επίσης, έχει διατελέσει Chef Executif στο ξενοδοχείο-εστιατόριο “Le Faude” στην Αλσατία, Chef Executif στο ξενοδοχείο NJV Meridien στην Αθήνα. Το 1993 δημιούργησε την εταιρεία Elysee στην Αθήνα. Διδάσκει την Γαλλική κουζίνα σε μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων παγκοσμίως. 

Το μενού της βραδιάς θα αποτελείται από:

Παγωμένη σούπα με Πράσα, λάδι Τρούφας με πατατάκια Γραβιέρας
 
Τριλογία Ταρτάρ (Τόνος, Μοσχάρι και Λαβράκι) με φύλλα Κάπαρης
 
Κύβος Τόνου στην σχάρα με Αλμύρα, Λαχανικά και Βασιλικό
 
Φραπέ από Αλόη και σιρόπι Αμυγδάλου
 
Κοτόπουλο με fondue από Μανιτάρια, σως Bordelaise με λιωμένα Μήλα
 
Φέτα σε κρούστα με Μέλι και Σουσάμι και σαλάτα Ρόκας
 
Τάρτα Λεμονιού Μερέγκα

Τιμή μενού ανά άτομο: 60 ευρώ

Ωράριο λειτουργίας εστιατορίου: 19:00 – 24:00
Τηλέφωνο κρατήσεων:  2810 763 083 & 2810 761 204

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook