Ξεκινούν την Τετάρτη 27 Ιουλίου οι εγγραφές στον Α΄κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 20156-17, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τμήμα Ρεθύμνου, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική: η νέα ιατρική». 

Η ολιστική Ιατρική είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγείας. Οι ολιστικοί γιατροί το όποιο πρόβλημα υγείας, δεν το αντιμετωπίζουν απλά στο επίπεδο του συμπτώματος ή της κλινικής εικόνας, αλλά επιδιώκουν την συνολική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του ατόμου. 

Με τον νέο κύκλο μαθημάτων, συμπληρώνονται τα κενά προηγούμενων κύκλων σχετικών με την ολιστική ιατρική. Για τον σκοπό αυτό έχουν κληθεί νέοι εισηγητές, καταξιωμένοι γιατροί οι οποίοι υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πλέον έγκυρη γνώση.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Ολιστικές θεραπείες, Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου,  Κλινική Ύπνωση, Νευροανάδραση, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός, Αρωματοθεραπεία, Βοτανοθεραπεία, Ομοιοπαθητική, Ψυχονευροανοσολογία, Βιοπαθολογία, βιοσυντονισμό, μουσικοθεραπεία κ.α.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στο «Σπίτι του Πολιτισμού».

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ. Ειδική τιμή 50 ευρώ για φοιτητές, για ανέργους, πολύτεκνους, ΑμΕΑ καθώς και για ομάδες 5 ατόμων και άνω).
Για καθυστερημένες  εγγραφές στην είσοδο: 90 ευρώ. 

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr .
Πληροφορίες: Αντώνης Πολυχρονάκης, συντονιστής Α.Λ.Π. Ρεθύμνου τηλ: 6944615462  και στο email: info@alp.edu.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook