Πρώτη ενημέρωση 9.45 / Τελευταία ενημέρωση 15.30

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στη Χερσόνησο, όταν τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν σε έναν οδηγό ταξί βγάζοντας μαχαίρι.

Όλα συνέβησαν όταν ένας Σέρβος επιβιβάστηκε το πρωί, σε ταξί στην περιοχή της Χερσονήσου προκειμένου ο οδηγός να τον μεταφέρει σε κοντινή απόσταση.

Μόλις έφτασε στον προορισμό του, ο τουρίστας ενημέρωσε τον οδηγό ταξί ότι δεν είχε χρήματα να τον πληρώσει. Μεταξύ των δυο προκλήθηκε ένταση ενώ στον διαπληκτισμό παρενέβησαν και άλλοι οδηγοί ταξί που βρίσκονταν στο σημείο. Τελικά ο Σέρβος έφυγε. Λίγη ώρα αργότερα όμως, ο 54χρονος οδηγός τον συνάντησε πάλι τυχαία στην περιοχή της πιάτσας των ταξί – καθώς το ξενοδοχείο του Σέρβου βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Αυτή τη φορά ο Σέρβος ήταν με δυο ακόμα φίλους του.

Όταν ο οδηγός ταξί τον πλησίασε ξανά ζητώντας να τον πληρώσει, οι τρεις Σέρβοι του επιτέθηκαν βγάζοντας μάλιστα μαχαίρι και τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα. Ο 54χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο, ευτυχώς τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τους τρεις άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης     Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Σερβίας ηλικίας 21, 21 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, απειλή εξύβριση και δόλια αποδοχή παροχών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες οι τρεις αλλοδαποί ενεπλάκησαν φραστικά με τέσσερις ημεδαπούς (25χρονος, 34χρονος, 54χρονος και 43χρονος)  και στη συνέχεια οι δύο 21χρονοι με χρήση αιχμηρού αντικειμένου απείλησαν αυτούς, τραυματίζοντας τον 34χρονο και τον 54χρονο και προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω αιχμηρό αντικείμενο.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook