Ο Τόλης Λεκίδης ανέλαβε καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στον Κισσαμικό και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπερνεάνου, που έκανε το παραπάνω βήμα για τον Πλατανιά.

Ο Λεκίδης έχει σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας, ενώ από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων έχει εργαστεί στον Α.Ο. Χανιά, στην Επισκοπή και στη Λαμία. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B και στην παρθενική συμμετοχή του Πανακρωτηριακού στη Δ’ Εθνική ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Μανόλη Πηγουνάκη στην τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Απόστολο Λεκίδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα μας.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1968 και έχει σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας σε Άρη, Καστοριά, Ηρακλή, Τρίκαλα, Παναλευσινιακό, Παναιτωλικό, ΗΛΤΕΞ Λύκοι, Καλλιθέα, Ναυπακτιακό, Καλαμάτα, Α.Ε. Χανίων, Λάρισα, Ιωνία Χανίων, ενώ τα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπαιξε σε Αστέρα Χαλέπας και Ιδομενέα Γαλατά.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε Α.Ο. Χανιά (Football League 2 και Football League), Επισκοπή (Football League) και Λαμία (Football League), ενώ ήταν και μέλος του τεχνικού τιμ του Πανακρωτηριακού στη Δ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook