Με στόχο να «κλείσει» την αυλαία των φετινών του υποχρεώσεων ως πολυνίκης στο παγκρήτιο πρωτάθλημα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών αναχωρεί για το Ηράκλειο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου και η χανιώτικη ομάδα επιδιώκει να επαναλάβει ότι και στο χειμερινό πρωτάθλημα.

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Αντώνη Καλογεράκη και της Αφροδίτης Κουμή έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες και έδειξαν και σε πρόσφατες διοργανώσεις που πήραν μέρος ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και ο στόχος της πρωτιάς είναι εφικτός.

«Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα γι’ αυτό το πρωτάθλημα, που πρόκειται και για την τελευταία μας υποχρέωση τη φετινή χρονιά», σημειώνει ο προπονητής του Ν.Ο.Χ., Αντώνης Καλογεράκης, για να συνεχίσει: «πάμε στο Ηράκλειο για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και ει δυνατόν να αναδειχτούμε, όπως και το χειμώνα, πολυνίκεις. Θέλουμε την 1η θέση και παράλληλα να μπορέσουν τα παιδιά να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε προετοιμασμένοι για ό,τι καλύτερο».

Την αποστολή του Ν.Ο. Χανίων αποτελούν συνολικά 34 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που είναι τα εξής: Γκαγκλάκης, Νίκος Κολοκοτρώνης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Περιστερίδης, Σλέτνιοβ, Βομβολάκης-Χαλκιαδάκης, Βουγιουκαλάκης, Θεοχαρίδης, Καζάσης, Καλορμάκης, Λεδάκης, Λελάκης, Ματζοράκης, Φουντουλάκης, Αγγελίδης, Βουράκης, Καπετανάκης, Μαρουλάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Γιώργος Κολοκοτρώνης, Καβαλιεράκη, Κασιωτάκη, Λελεδάκη, Ξανθουδάκη, Παπαδοπούλου, Χατζηδάκη, Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Πλοκαμάκη και Σταυγιαννουδάκη.

Συνοδός της αποστολής είναι η έφορος κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., Χρυσούλα Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη. Όπως σημειώνει: «στόχος είναι η ανάδειξη καλύτερων χρόνων και να προβληθεί το σωματείο του Ν.Ο.Χ., παρ’ όλες τις δυσκολίες που υπήρξαν φέτος. Τα παιδιά είναι έτοιμα να ανταγωνιστούν τα άλλα σωματεία που θα συμμετέχουν στο παγκρήτιο, καθώς έχουν προσπαθήσει ανελλιπώς έως τώρα με τους προπονητές τους, για την επίτευξη των στόχων τους».

Λευτέρης Αντωνακάκης