Στην επισημοποίηση των μεταγραφών των Τάσου Παγώνη, Δημήτρη Ραπτάκη, Αλεξάντερ Μίλιτς, Όλιβερ Πέεφ, Νέστορα Γκέκα και Δημήτρη Πολυχρόνη προχώρησε ο Κισσαμικός.

Στην ανακοίνωση υπάρχουν και δηλώσεις από όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Παγώνη, Δημήτρη Ραπτάκη, Αλεξάντερ Μίλιτς, Όλιβερ Πέεφ, Νέστορα Γκέκα και Δημήτρη Πολυχρόνη.

Το βιογραφικό του Παγώνη

Ημερομηνία γέννησης: 2 Αυγούστου 1985
Θέση: Αμυντικός

Την επαγγελματική του σταδιοδρομία την ξεκίνησε από τον Πανσερρραϊκό, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Εορδαϊκό, Βέροια, Αναγέννηση Επανομής και Καβάλα. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του Α.Ο. Χανιά.

Οι δηλώσεις του Παγώνη:

«Ο Κισσαμικός είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και μόνο καλά πράγματα έχω να πω για την ομάδα. Όταν κρατάει ένα τεχνικό τιμ για τέταρτο χρόνο, που δεν συμβαίνει ποτέ στην Ελλάδα, όταν είναι ένα υγιές σωματείο, που πληρώνει, όλα αυτά δείχνουν ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο. Έχει συνεχόμενες ανόδους σε κατηγορίες τα τελευταία χρόνια και πέρσι στην πρώτη της χρονιά στη Football League τερμάτισε στην 6η θέση. Είναι πολύ μεγάλα και γρήγορα επιτεύγματα και για του χρόνου θα έλεγα ότι θα πρέπει να υπάρχει μία σταθερότητα και αν γίνει κάτι καλύτερο θα ‘ναι ευχής έργον».

Το βιογραφικό του Ραπτάκη

Ημερομηνία γέννησης: 20 Ιανουαρίου 1988
Θέση: Αμυντικός

Την ποδοσφαιρική του πορεία την ξεκίνησε από την ομάδα του τόπου του, τον Πατούχα Βιάννου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Χερσόνησο (Δ’ και Γ’ Εθνική), Πλατανιά (Δ’ Εθνική και Football League, όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Super League), Γιούχτα (Δ’ Εθνική), Α.Ο. Χανιά (Football League 2), Λάρισα (Football League), Κέρκυρα (Football League, άνοδος στη Super League), Ηρακλή Ψαχνών (Football League) και ΟΦΗ (Γ’ Εθνική, άνοδος στη Football League).

Οι δηλώσεις του Ραπτάκη:

«Τα Χανιά είναι ένα μέρος που έχω περάσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια, λόγω και της ανόδου στη Super League με τον Πλατανιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Κισσαμικό, γιατί είναι ένα υγιέστατο και πολύ οργανωμένο σωματείο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι γρήγορα να γίνουμε ομάδα και οικογένεια ώστε να κάνουμε μία καλύτερη πορεία από πέρσι. Επειδή θα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σοβαροί και πειθαρχημένοι. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα το… 1000% των δυνατοτήτων μου έτσι ώστε να τη βοηθήσω να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Μίλιτς

Ημερομηνία γέννησης: 10 Μαρτίου 1989
Θέση: Επιθετικός

Την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία την ξεκίνησε από τον Ερυθρό Αστέρα και έπαιξε ακόμα στη Σερβία σε Όμπιλιτς, Ραντνίτσκι Νόβι Μπέογκραντ και Ντορκόλ. Ακολούθησε η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με τη φανέλα της ΟΤΑ Άραντ και η θητεία του στο αλβανικό πρωτάθλημα με Μπεσελίντια Λέζε και Λουφτετάρι. Το 2014 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του “νεοφώτιστου” στη Football League Βατανιακού. Στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας έπαιξε και με Αγρ. Αστέρα, Παναιγιάλειο, ενώ από τον Μάρτιο αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Επισκοπής.

Οι δηλώσεις του Μίλιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτήν την ομάδα, γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Κισσαμικό. Ήμουν πολύ κοντά στο να έρθω στον Κισσαμικό και την περασμένη χρονιά αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξα την απόφασή μου. Τώρα από την πρώτη στιγμή που μου έκανε πρόταση ο Κισσαμικός δεν το σκέφτηκα και πολύ και απάντησα θετικά. Γνωρίζω τον προπονητή και την οργάνωση που έχει η ομάδα και όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου να έρθω».

Το βιογραφικό του Πέεφ

Ημερομηνία γέννησης: 8 Ιουνίου 1987
Θέση: Μέσος

Σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βαρντάρ Σκοπίων και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τέτεκς Σκοπίων. Μετά από το πέρασμά του από την Τουρκία και την Μπόλουσπορ επέστρεψε στη χώρα του για να αγωνιστεί σε Σκεντίγια και Μέταλουργκ Σκοπίων. Το 2014 ήρθε στην Ελλάδα για τον Αγροτικό Αστέρα και τον Ιανουάριο του 2015 μετακόμισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Την περασμένη σεζόν είχε 18 συμμετοχές και 4 γκολ στη Γ’ Εθνική με τον Πιερικό και 5 συμμετοχές και 3 γκολ στο Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας. Έχει συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες U21, U19 και U17 των Σκοπίων.

Οι δηλώσεις του Πέεφ:

«Ο Κισσαμικός είναι μία νέα ομάδα για εμένα και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Η ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση και έχει τη φιλοδοξία να ανέβει και πιο ψηλά και ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι να διατηρηθούμε και τη νέα σεζόν στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Το βιογραφικό του Νέστορα Γκέκα

Ημερομηνία γέννησης: 7 Μαρτίου 1995
Θέση: Τερματοφύλακας

Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και τον Μάρτιο του 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Τη σεζόν 2014-2015 είχε πολύ καλή παρουσία στη Football League με τη φανέλα του Φωστήρα (18 συμμετοχές και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον Πανθρακικό και τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή για την Καλλιθέα. Έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ελπίδων, Νέων και Παίδων.

Οι δηλώσεις του Γκέκα:

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Κισσαμικό. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και την περσινή χρονιά έκανε μία πάρα πολύ καλή σεζόν και τερμάτισε σε πολύ καλή θέση. Απ’ ό,τι έχω ακούσει εδώ είναι όλοι σαν μία οικογένεια και εύχομαι κι εγώ να ενσωματωθώ γρήγορα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Το βιογραφικό του Πολυχρόνη

Ημερομηνία γέννησης: 7 Μαρτίου 1994
Θέση: Μέσος

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα της Πάτρας “Δαβουρλής Κ. ‘92”. Το 2010 τον απέκτησε ο Ατρόμητος και αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ20. Τη σεζόν 2013-2014 παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιωνικό και τέθηκε αντιμέτωπος με τον Κισσαμικό στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε ο δανεισμός του σε Καλαμάτα και Ηλυσιακό, ενώ την περασμένη σεζόν είχε εξαιρετική παρουσία στον ΠΑΟ Βάρδας (Γ’ Εθνική) με 23 συμμετοχές και 5 γκολ.

Οι δηλώσεις του Πολυχρόνη:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα είμαι φέτος στην ομάδα του Κισσαμικού. Είναι ένα υγιές σωματείο και εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και στη διοίκηση και να έχουμε μία καλή χρονιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook