Ολομέτωπη επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας ζητώντας την παραίτηση του. 
Ο Νίκος Τζώρτζογλου επισήμανε ότι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει την δική του κασέτα αναφερόμενος στη συνομιλία του Σ. Πιλάβιου με τον Αχιλλέα Μπέο για ορισμό διαιτητή ενώ χαρακτήρισε την πορεία του «Σαν τρελό φορτηγό» παίρνοντας τον τίτλο από το γνωστό τραγούδι του Γιάννη Πάριου. 
«Είστε πολύ λίγος. Εσείς θα δώσετε λύση στο πρόβλημα της βίας» τόνισε προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ ο Νίκος Τζώρτζογλου υπογραμμίζοντας ότι αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο σύντομα θα γίνουν γνωστά και εκτός Ελλάδος. 
Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ απευθυνόμενος προς τον Σοφοκλή Πιλάβιο του έκανε ολομέτωπη επίθεση λέγοντας : «Η πορεία σας κύριε πρόεδρε μοιάζει με τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα. Το λέει και ο Γιάννης Πάριος σε μια παλιά κασέτα. Είπα κασέτα και δεν ξέρω αν πιάσατε το υπονοούμενο, διότι έχετε κι εσείς τις κασέτες σας, έχετε κι εσείς τα σουξέ σας κύριε Πιλάβιε. Το σουξέ το δικό σας έχει τον τίτλο: \”Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ, θα τρελαθώ! Σε στίχους Αχιλλέα Μπέου, τραγούδι: Σοφοκλής Πιλάβιος, ενορχήστρωση: Ζαχαριάδης». 
Αφού διάβασε όλη την επίμαχη συνομιλία Μπεόυ-Πιλάβιου που περιέχεται στη δικογραφία, ο Νίκος Τζώρτζογλου έγινε ακόμη πιο καυστικός στη συνέχεια στις τοποθετήσεις του για τον πρόεδρο της ΕΠΟ τονίζοντας: «Στον Αχιλλέα Μπέο πρόσφατα επιβάλατε τέσσερα χρόνια αποκλεισμό για δυσμενείς κρίσεις και τέσσερα χρόνια απαγόρευση συμμετοχής στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τώρα όμως το κάνατε που είναι στη φυλακή. Προηγουμένως δεν θα του βάζατε ποινή ούτε ένα μήνα. Πείτε μου αυτός ο διάλογος σε ποια χώρα μπορεί να ειπωθεί. Να υπάρχει πρόεδρος ομοσπονδίας που να συμμετέχει σε τέτοιο διάλογο. Σε ποια χώρα δεν θα είχε παραιτηθεί. Εσείς κ. Πιλάβιε δεν ‘έχει ιδέα τι σημαίνει η λέξη ευθιξία. Την ίδια μέρα που σας απειλεί ο Μπέος, τον συναντήσατε μαζί με άλλους για την καταπολέμηση της βίας. Την ίδια ημέρα! Εσείς θα λύσετε το πρόβλημα της βίας; Είστε πολύ λίγος. 
Αναφερόμενος στην υπόθεση του ΟΦΗ ο Νίκος Τζώρτζογλου επισήμανε στον πρόεδρο της ΕΠΟ : «Σας ρωτάω γιατί τόση αυστηρότητα στον Ιωνικό που τον υποβιβάσατε, γιατί δεν τιμωρήσατε και τον ΟΦΗ; Θα σας πως εγώ. Γιατί είχατε παρανομήσει και δεν είχατε τα κότσια να τον υποβιβάσετε, όπως δεν κάνατε το ίδιο με τον Αλέξη Κούγια, διότι έχει κι αυτός ένα σουξεδάκι. Αυτά που συμβαίνουν όμως σύντομα θα τα μάθουν κι άλλοι εκτός Ελλάδας» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ολοκληρώνοντας την ομιλία του στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. 
«Παραιτηθείτε είστε ανεπαρκείς και ανίκανος» 
Εκτός του προέδρου της ΕΠΣΗ, όμως, ευθεία επίθεση εναντίον του Σοφοκλή Πιλάβιου εξαπέλυσε και ο Βασίλης Χατζηαποστόλου. Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ χαρακτήρισε ανεπαρκή και ανίκανο να ανταπεξέλθει τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τον κάλεσε -γι’ αυτό το λόγο- να παραιτηθεί άμεσα: 
«Για τις πλαστογραφίες υπήρξε επιλεκτική επίλυση του προβλήματος, με βάση μικρά ή μεγάλα συμφέροντα σε βάρος της νομιμότητας. Αν κάθε ομάδα είχε πρόεδρο τον Κούγια, δεν θα είχε πέσει καμία; Ο Κούγιας είναι ο πιο έξυπνος Έλληνας; Γι’ αυτό έβγαινε κάθε τρεις και λίγο και έλεγε καλά λόγια για σας, κ. Πιλάβιε; Σας θυμίζω ότι δεσμευτήκατε ότι θα τον καλέσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας γι’ αυτό που είπε ότι ο Τσακογιάννης έστηνε παιχνίδια με την ΚΕΔ και με υπαλλήλους της ΕΠΟ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηαποστόλου και συνέχισε: 
«Σας ρωτώ: Γιατί αποζημιώθηκε ο υπάλληλος της ΕΠΟ, ο οποίος απολύθηκε λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο; Δεν απολύθηκε με υπαιτιότητά του; Όλοι γράφουν για «παράγκα Νο2». Εγώ ρώτησα τον κ. Τεροβίτσα αν συνεργάζεται με την «παράγκα», ρώτησα και τους συμβούλους. Όλοι μου είπαν «όχι». Αλλά βγήκαν οι συνομιλίες και ακούγεστε εσείς, κ. πρόεδρε, να μιλάτε για τους διαιτητές με τον Α.Μ. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται τίμια, κ. πρόεδρε. Γι’ αυτό το καλύτερο θα ήταν να παραιτηθείτε. Όσο παραμένετε, μόνο καλό δεν κάνετε. Δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε». 
Οι διάλογοι Πιλάβιου – Τζώρτζογλου 
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι διάλογοι του Σοφοκλή Πιλάβιου με τον Νίκο Τζώρτζογλου τόσο για το θέμα του προστίμου των 10.000 ευρώ που του επιβλήθηκε από την ΕΠΟ όσο και για την συμμετοχή του ΟΦΗ στην διαδικασία των πλέϊ οφ. 
Αναλυτικά οι διάλογοι μεταξύ των δύο ανδρών : 
Για το θέμα του προστίμου των 10.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ για δηλώσεις του και δεν έγινε δεκτή η έφεση του : 
Πιλάβιος: «Κύριε Τζώρτζογλου, δεν βάλαμε εμείς τις ποινές».
Τζώρτζογλου: «Τις βάζουνε οι επιτροπές σας όμως»
Για την συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλέϊ οφ : 
Πιλάβιος: «Χαίρομαι που παίζει ο ΟΦΗ στα play off γιατί θα είχατε έρθει με καλάσνικοφ»
Τζώρτζογλου: «Τα play off δεν ξεκινήσανε ακόμη κύριε Πιλάβιε. Πιθανόν να ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά, με τα επόμενα play off. Κατακαλόκαιρο, με 40 βαθμούς. Γιατί δεν τα βάλατε το μεσημέρι. 500 πλαστά δελτία, ξύλο μέσα, έξω. Τελικός Κυπέλλου ντροπής. Φίλαθλος της ΑΕΚ μάρκαρε ποδοσφαιριστή Ατρομήτου, το είδατε αυτό κύριε Πιλάβιε;»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook