Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, πήρε θέση για την σημερινή συνάντηση. «Θα τους απαντήσουμε εντός της επόμενης εβδομάδας» τόνισε ο Αντίπας Σηφάκης.

Στο Ηράκλειο βρέθηκε εταιρεία ξένων συμφερόντων που συνδέεται με την ανάπτυξη αθλητικών σωματείων στην Αγγλία και εξέφρασε στους μετόχους του ΟΦΗ το ενδιαφέρον της, να επενδύσουν στον ΟΦΗ.

«Τους ακούσαμε και επιφυλαχθήκαμε να τους απαντήσουμε εντός της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα εξασφαλίσουμε τα συμφερόντα του ΟΦΗ» αναφέρει σε δήλωση του ως μέτοχος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης.

«Θα διερευνηθεί εξονυχιστικά»

Με ανακοίνωση του ο ΟΦΗ για την συνάντηση επισημαίνει ότι «οι μέτοχοι του ΟΦΗ,  έχουν όραμα να επαναφέρουν την ομάδα μας στην Σούπερ Λίγκ, ωστόσο δεν κλείνουν την πόρτα σε καμία εταιρεία που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τον ΟΦΗ. Με χαρά ακούμε οποιαδήποτε πρόταση, αρκεί βέβαια  να πρόκειται για μια πρόταση που θα εμπεριέχει τα στοιχεία που απαιτεί το μέγεθος και η ιστορία του ΟΦΗ,  ο νόμος, αλλά θα συνοδεύεται  και με αποδεδειγμένα οικονομικά στοιχεία (εγγυητική επιστολή αξιόχρεης τράπεζας ή καταβολή ενός σοβαρού ποσού μετρητών σε λογαριασμό τραπεζης) , με βάση τα οποία μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση.

Ο ΟΦΗ στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε με υποθέσεις «επενδυτών» που αποδείχθηκαν ότι δεν είχαν την σοβαρότητα και την οικονομική δυναμική, για να εγγυηθούν το μέλλον του ΟΦΗ και σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει κάθε πρόταση να διερευνηθεί εξονυχιστικά από τους μετόχους και την υπό σύσταση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ. Στη συνάντηση βρέθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας και μέτοχοι του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook