Συνεχίζεται έως την Κυριακή η έκθεση «ΤΟ ΝΗΣΙ» που οργανώνουν το MEGA και οι εταιρείες παραγωγής TVE και Indigo View στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Η έκθεση αποτελεί αυτό που θεωρείται ως η ΄φυσική’ συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας και των διθυραμβικών κριτικών που απέσπασε η τηλεοπτική σειρά «ΤΟ ΝΗΣΙ».

Ουσιαστικά πρόκειται για μια προσπάθεια να έρθουν στο φως τόσο η τεράστια προεργασία που απαιτήθηκε όσο και το εύρος και η ένταση της προσπάθειας από τους επαγγελματίες του χώρου για το τελικό άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, που κατά γενική ομολογία ανέβασε τον πήχη της τηλεοπτικής παραγωγής στην Ελλάδα .

Την έκθεση έχουν ήδη επισκεφθεί πάνω από 15.000 χιλιάδες άτομα ενώ αναμένεται να υπάρξει μεγάλη προσέλευση στις εκδηλώσεις που οργανώνονται το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου:

o Σάββατο, στις 19:30, προβολή του ντοκιμαντέρ «Το Νησί – Η αληθινή ιστορία» και ανοιχτή συζήτηση του κοινού με τους συντελεστές της σειράς: Θοδωρή Παπαδουλάκη – σκηνοθέτη, Αντώνη Χαλκιά-σκηνογράφο, Ξανθή Κόντου-ενδυματολόγο, Βαγγέλη Κατριτζιδάκη-διευθυντή φωτογραφίας, Μίνω Μάτσα-Μουσικοσυνθέτη.
o Κυριακή 2011, στις 20:30, αναπαράσταση της παράστασης Καραγκιόζη που έδωσε ο Νίκος Μπλαζάκης στην Σπιναλόγκα για τις ανάγκες της σειράς. Η παράσταση θα δοθεί στην προβλήτα έξω από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις και στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook