Μια 52χρονη υπέδηξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα,για μια 25χρονη και μια ανήλικη προκειμένου να ταξιδέψουν στο Ντίσελντορφ –Στην κατοχή της βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες

Συνελήφθη, 52χρονη ημεδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων.

Επιπλέον, συνελήφθη 25χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ιράκ για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Επιχείρησε, να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία

Συνελήφθησαν χθες (29.07.2016) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, 52χρονη ημεδαπή και 25χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ιράκ, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη η 52χρονη διότι προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων προκειμένου να ταξιδέψει για Ντίσελντορφ Γερμανίας, συνοδεύοντας την 25χρονη υπήκοο Αφγανιστάν και ανήλικο συγγενικό πρόσωπο της 25χρονης, για τους οποίους υπέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Πολωνίας, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδο τους από την χώρα με προορισμό το Ντίσελντορφ Γερμανίας. 

Στην κατοχή της 52χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστικά φιαλίδια με υπολείμματα υγρής μεθαδόνης, και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο απαιτούμενης ιατρικής συνταγής.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook