Ο 23χρονος μεταφέρθηκε δύο φορές στον ίδιο γιατρό, ο οποίος δεν κατάφερε να τον σώσει από τις συνέπειες του ισχυρού δηλητηρίου

Μία ιστορία, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο για ταινία του… Μπόλιγουντ, μιας και διεξάγεται στην Ινδία, εκτυλίχθηκε τις τελευταίες μέρες, προκαλώντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ένας 23χρονος Ινδός δέχθηκε δάγκωμα από δηλητηριώδες φίδι, πέθανε, καθώς δεν πρόλαβε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και την ώρα που γινόταν η κηδεία του, λίγες στιγμές πριν τον κάψουν, επανήλθε στη ζωή!

Ο 23χρονος Σαντίιπ εργαζόταν στο δάσος Madhya Pradesh κόβοντας ξύλα, όταν δέχθηκε την επίθεση και τη «μοιραία» δαγκωματιά από το δηλητηριώδες φίδι. Η οικογένειά του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατέστη δυνατό να σωθεί. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατό του και ξεκίνησε η διαδικασία για την κηδεία του.

Το σώμα του Σαντίιπ μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, προκειμένου να διατηρηθεί μέχρι να γίνει η κηδεία του. Ακολούθηση η τελετή, στην οποία θα τον έριχναν στην πυρά, ως είθισται στην Ινδία.

Δευτερόλεπτα πριν ανάψει η φωτιά, ο 23χρονος άρχισε να τινάζεται και να χτυπιέται, προσπαθώντας να ελευθερωθεί από τα δεσμά του. Αμέσως οι συγγενείς του τον άρπαξαν και τον μετέφεραν και πάλι στον ίδιο γιατρό, ο οποίος για δεύτερη φορά δεν κατάφερε να τον σώσει, καθώς απεβίωσε για… δεύτερη φορά, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και ένα παιδί.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook