Μέχρι το Νοέμβριο του 2011 θα έχει εξαλειφθεί η «λίστα ντροπής» του ΟΚΑΝΑ διαβεβαίωσε στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Με αφορμή επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ, Έλενας Ράπτη, για τις μεταμοσχεύσεις, όπως δημοσιεύει το newsbeast, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι προσωπικά για τον ίδιο το θέμα αυτό είναι πρώτης προτεραιότητας.

«Όταν παραλάβαμε από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, στη λίστα αναμονής του ΟΚΑΝΑ ήταν περίπου 5.000 άτομα και πήγε στις 7.000. Ασχολούμαι προσωπικά με το θέμα, είναι πρώτης προτεραιότητας για το υπουργείο και το Νοέμβριο του 2011 δεν θα υπάρχει λίστα», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ Λοβέρδος.

Ακόμα, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι θα επανεξεταστούν από την αρχή όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που πηγαίνουν σε γιατρούς και σε νοσοκομεία.

«Σταμάτησα όλα τα προγράμματα στο υπουργείο καθώς διαπιστώθηκε «μεγάλη αντιδικία, ανταγωνισμός και ύβρεις μεταξύ των γιατρών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέδρος προσθέτοντας ότι θα συγκροτηθεί ειδική ομάδα που θα επαναξιολογήσει από την αρχή όλα τα προγράμματα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook