Ένα δίγλωσσο περιοδικό, ποικίλης ύλης, που διατίθεται δωρεάν, στα πλοία και τα Κεντρικά Πρακτορεία της ΑΝΕΚ, με στόχο να κρατά συντροφιά στους επιβάτες της σε Αιγαίο και Αδριατική.

Το «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» περιλαμβάνει ποικιλία πληροφοριών και προτάσεων για επιλογές διακοπών, αγορών, ψυχαγωγίας, εξορμήσεων και γεύσεων.

Στόχος του περιοδικού είναι να αναδείξει τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και να ενισχύσει τις τοπικές αγορές προβάλλοντας παραδοσιακά προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς ακόμα και στα καταστήματα των πλοίων της ΑΝΕΚ.

Παράλληλα, μέσα από το «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την ΑΝΕΚ μέσα από άρθρα που αφορούν εταιρικά θέματα, εκδηλώσεις, εκθέσεις, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως η φιλοξενία των Χιλιανών μεταλλωρύχων κλπ.

Πιο συγκεκριμένα η στήλη «agenda» παρουσιάζει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού, η στήλη «Βιβλία» μας προτείνει τα καλύτερα “αναγνώσματα” για τις διακοπές.

Παράλληλα, σπουδαίοι καλλιτέχνες μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους και τα μυστικά τους.

Και φυσικά στο περιοδικό κορυφαία θέση κατέχουν οι πλέον καλοκαιρινές προτάσεις για τις καλύτερες παραλίες της Νότιας Κρήτης, τα όμορφα “Κυκλαδονήσια”, τη μαγευτική Φολέγανδρο, τη φωτεινή Αμοργό και τις ξεχωριστές Μικρές Κυκλάδες.

Επίσης, ενδιαφέρουσες προτάσεις για μόδα από το αρχοντικό Ρέθυμνο, αλλά και ιδιαίτερες επιλογές για διαμονή σε αγροτουριστικά καταλύματα της περιοχής.

Ωστόσο, θα σας ενθουσιάσει η εξαιρετική πρόταση για μια επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα στα Ανώγεια Ρεθύμνου .

\"\"

Από το ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ δεν θα μπορούσε να λείψει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο κρητικό μαχαίρι, σύμβολο ανδρείας, ενθύμιο παραδόσεων, διακοσμητικό αντικείμενο συναισθηματικής αξίας & αναπόσπαστο στοιχείο της Κρητικής φορεσιάς.

Ιδιαίτερη θέση κατέχουν στις σελίδες του περιοδικού, οι μικροί ζωγράφοι από τις Κυκλάδες, που διαγωνίστηκαν με όπλο τα …πινέλα τους. Η ΑΝΕΚ στήριξε και ανέδειξε τις προσπάθειες των μικρών μαθητών με τον καλύτερο τρόπο.

Και φυσικά στο «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» μπορείτε να πάρετε μία “γεύση” από προϊόντα με ελληνική υπογραφή αλλά και είδη ομορφιάς και περιποίησης που μπορείτε να βρείτε και στα καταστήματα των πλοίων της.

Τέλος, το καλοκαιρινό «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» περιλαμβάνει εκτενές αφιέρωμα για την πανέμορφη πόλη της Κρήτης τα Χανιά με προτάσεις για περιπάτους, διαμονή, γευστικές βραδιές, διασκέδαση κλπ.

To «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» μπορείτε να το διαβάσετε και στην ηλεκτρονική του έκδοση εδω

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook