Μία όαση δροσιάς εν μέσω καύσωνος αποτελούν πάντα τα κορίτσια του θρυλικού περιοδικού Sports Illustrated. Το πρώτο τεύχος του περιοδικού που έχει κυκλοφορία 3.000.000 τεύχη την εβδομάδα κυκλοφόρησε στις 16 Αυγούστου του 1954, αναφέρει το real.gr.

Σήμερα το Sports Illustrated το διαβάζουν καθημερινά περισσότερα από 23 εκατομμύρια αναγνώστες από αυτούς τα 18 εκατομμύρια είναι άντρες. Δέκα χρόνια μετά το πρώτο τεύχος, το 1964, κυκλοφόρησε στο θρυλικό πλέον Sports Illustrated Swimsuit issue – με εξώφυλλο τα ωραιότερα κορίτσια της διεθνούς σόουμπιζ – και μέχρι σήμερα παραμένει το πιο δημοφιλές τεύχος του περιοδικού.

Κέητ Απτον, Ιρίνα Σάικ, Μπαρ Ραφαέλι είναιν τα τρία κορίτσια που έχουν ποζάρει τα τελευταία χρόνια για το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimisuit issue φορώντας αποκλειστικά και μόνο το μαγιό τους κάνοντας τη διαφορά.

\"\"

Η \”rookie\” των σέξι μοντέλων, η Κέιτ Απτον, γεννήθηκε το 1992 και στα 19 της χρόνια αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο καυτό πρόσωπο της διεθνούς σόουμπιζ. Η μικροσκοπική ελιά πάνω από τα χείλη της θυμίζει τη Σίντι Κρώφορντ και όλοι πιστεύουν ότι τα επόμενα καριέρα θα κάνει μεγάλη καριέρα στο modelling.

\"\"

Η Ιρίνα Σάικ από την παγωμένη Ρωσία, στα 25 της χρόνια είναι το πιο hot πρόσωπο τωνς τελευταίων ετών. Αγαπημένη του Κριστιάν Ρονάλντο έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε δημοφιλία τον αγαπημένο της και βέβαια δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με αυτό το κορμί.

\"\"

Η ισραηλινή Μπαρ Ραφαέλι, στα 26 της χρόνια είναι η μεγάλη της παρέας. Η σχέση της με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο μπορεί να τελείωσε μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα εκείνη όμως συνεχίζει να χαμογελά και να αποτελεί ισχυρή μετοχή στο χρηματιστήριο της σόουμπιζ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook