Συμπληρώνεται σε δύο μήνες περίπου η μισή θητεία της περιφερειακής αρχής του Σταύρου Αρναουτάκη και σύμφωνα με τις δημόσιες αλλά και ιδιωτικές προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις του αιρετού περιφερειάρχη, αναμένεται σαρωτικός ανασχηματισμός στις αρμοδιότητες των αντιπεριφερειαρχών.

Μπορεί να βρισκόμαστε στις “ήσυχες … καλοκαιρινές ημέρες του Αυγούστου”, ωστόσο όπως μαθαίνουμε, ο Περιφερειάρχης Κρήτης έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις στο γραφείο του, από περιφερειακούς συμβούλους που περιμένουν να αποκτήσουν “μια θέση στον ήλιο” της περιφέρειας.

Οι πιέσεις που δέχεται ο Περιφερειάρχης, φαίνεται να είναι πολλές. Όπως μου έλεγε χαρακτηριστικά, περιφερειακός σύμβουλος της συμπολίτευσης, στο γραφείο του, πραγματοποιείται “πασαρέλα υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών”…

Οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις του κ. Αρναουτάκη στα μέλη της παράταξης του είναι πολλές και συνεπώς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε πως θα καταφέρει να τις υλοποιήσει, ώστε να ικανοποιήσει τα αιτήματα των συνεργατών του και να κρατήσει, τελικά, την ομάδα του συσπειρωμένη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook