«Συνάντηση»….αγάπης και προσφοράς για τον Σύλλογο «Ορίζοντα» ήταν η συναυλία της Κυριακής.

Οι Χανιώτες για μία ακόμη φορά αγκάλιασαν τον «Ορίζοντα» και τίμησαν τον μεγάλο δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη μέσα από την άκρως επιτυχημένη συναυλία που έδωσαν ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη. Μία βραδιά με καλή μουσική και όμορφα μηνύματα αλληλεγγύης για τις οικογένειες παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο της πόλης μας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική, πάνω από 1000 θεατές παρακολούθησαν την καλοκαιρινή «Συνάντηση», δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα δίπλα σε αυτούς που παλεύουν για τη ζωή τους. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κορκολή και την κ. Μανουσάκη που στηρίζουν το έργο μας και δίνουν τη δική τους «νότα» προσφοράς.

Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές του Συλλόγου μας που δούλεψαν με αγάπη για την συναυλία αυτή. Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τη συνδιοργάνωση. Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους: Aegean Airlines, Ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ, Ξενοδοχείο Ακάλη, το Τυπογραφείο Γεωρβασάκη και το Τυπογραφείο Κασσιμάτης, στους χορηγούς επικοινωνίας: ΑΓΩΝΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΝΤΕΝΝΑ Δ. ΚΡΗΤΗΣ, BEAUTY CASE, ΔΙΚΤΥΟ FM, EASY FM, FLASHNEWS, ΚΡΗΤΗ 1, ΚΡΗΤΙΚΟΡΑΜΑ, MAX FM, ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΡΑΔΙΟ ΦΑΡΟΣ, ΡΥΘΜΟΣ FM, STAR FM, SUPER FM, ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ και ZARPA για τις ευγενικές τους χορηγίες, χάρη στους οποίους η συναυλία διεξήχθη με τεράστια επιτυχία και είναι αυτοί που κάθε φορά στηρίζουν τις προσπάθειές μας αποδεικνύοντας περίτρανα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook