Προπομπός διοικητικών εξελίξεων, εν όψει της Γ.Σ. που θα γίνει μέσα στον μήνα, αποτελεί η παραίτηση του Αντίπα Σηφάκη από την προεδρία της προσωρινής εννιαμελούς επιτροπής που θα πήγαινε τον σύλλογο στην Γενική Συνέλευση.

Επί της ουσίας η αποχώρηση του Αντίπα Σηφάκη από την συγκεκριμένη θέση δεν δημιουργεί διοικητικά προβλήματα στον ΟΦΗ αφού η δημιουργία της συγκεκριμένης επιτροπής είχε ως μοναδικό στόχο να κινήσει τις διαδικασίες για την δημιουργία της νέας Ανώνυμης Εταιρείας. Και κατά συνέπεια, όλο αυτό το χρονικό διάστημα – από την 1η Ιουλίου και μετά – ο ΟΦΗ λειτουργούσε βάσει των μετόχων του που ήταν και εκείνοι που χρηματοδοτούσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μάλιστα, την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσουν οι μέτοχοι του ΟΦΗ προκειμένου να αποφασίσουν για το πρόσωπο που θα προτείνουν ώστε να αναλάβει το, τυπικό, πόστο της επιτροπής που μοναδικό της μέλημα είναι να οδηγήσει τον σύλλογο στην Γενική Συνέλευση από την οποία θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντίπας Σηφάκης εξέφρασε την επιθυμία να παραιτηθεί και την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο δεν το έκανε πράξη με αποτέλεσμα αυτό να γίνει πράξη σήμερα. Φαίνεται ότι η διάσταση απόψεων που υπήρξε μεταξύ των μελών της Διοικούσας για τους χειρισμούς στην υπόθεση των «επενδυτών» ήταν και εκείνη που οδήγησε τον Αντίπα Σηφάκη στην αποχώρηση του από την θέση. Ωστόσο, το ότι αποχωρεί από την θέση του προέδρου της εννιαμελούς επιτροπής, δεν σημαίνει κιόλας ότι αποχωρεί από την μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 – κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook