Μετά από 56 χρόνια λειτουργίας, το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, περνά σε άλλη εποχή. Συνεχίζοντας όμως την παράδοση της οικογένειας και με γνώμονα την ποιότητα και την εμπιστοσύνη!

Κάποιοι θα πουν ότι είναι άλλο ένα καφέ που ξεκίνησε τη λειτουργία του σε κάποια συνοικία της πόλης. Άλλη μια επιχείρηση που ακολούθησε την πεπατημένη και όπου πάει…

Η ιστορία όμως της συγκεκριμένης επιχείρησης, ξεκινά πριν από 56 χρόνια. Το γνωστό ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, στην οδό Κισάμου, που ξεχώριζε από μακριά με την χαρακτηριστική κάθετη επιγραφή και γλύκανε για πολλά χρόνια τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μας. Μια οικογενειακή επιχείρηση που στηρίχθηκε στις προσωπικές σχέσεις και στο χαμόγελο των ιδιοκτητών και πορεύτηκε με συνέπεια μέχρι και σήμερα.

Επειδή όμως οι καιροί αλλάζουν, ήρθε και εδώ η ώρα της ανανέωσης.

Στον Παπανικολάκη, πλέον θα βρείτε γλυκό, καφέ και αρτοποιήματα.

Ένας πλήρως ανανεωμένος χώρος, σχεδιάστηκε από το μηδέν.. Άλλαξαν όλα… Μόνο η τεράστια κάθετη επιγραφή παρέμεινε, για να θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Το ήθελαν άλλωστε και οι επί χρόνια πελάτες του καταστήματος, που αναγνώριζαν την πινακίδα ως το σήμα κατατεθέν της επιχείρησης.

Το νέο κατάστημα είναι μοντέρνο και σύγχρονο, αποπνέοντας μια ζεστή ατμόσφαιρα για τον επισκέπτη. Επίσης είναι άνετο και φωτεινό και κάθε γωνιά του έχει το δικό της χαρακτήρα.

Μπαίνοντας στο χώρο, αντικρίζεις μπροστά σου την μεγάλη προθήκη με τα γλυκά. Φρέσκα γλυκά της ημέρας για όλα τα γούστα. Πάστες, μιλφέιγ, εκλέρ, προφιτερόλ, τιραμισού, cheesecakes, σοκολατίνες, τούρτες με διάφορες γεύσεις, γλυκά για κέρασμα και άλλα πολλά, σου αποσπούν την προσοχή μέχρι να κάνεις την επιλογή σου. Λίγο πιο πίσω, μια άλλη προθήκη με τα κορυφαία σιροπιαστά και πολλές επιλογές από βουτήματα.

Εδώ θα βρείτε καθημερινά και το λαχταριστό γαλακτομπούρεκο του Παπανικολάκη, το οποίο ψήνεται στο φούρνο του καταστήματος και βγαίνει φρέσκο και ζεστό για να το απολαύσετε.

Όλα τα γλυκά είναι παρασκευασμένα με παλιές παραδοσιακές συνταγές και φυσικά πάντα με αγνά υλικά και ιδιαίτερη φροντίδα, κατευθείαν από το εργαστήριο της επιχείρησης, στο Κάτω Δαράτσο.

Τη δική τους γωνιά έχουν φυσικά και τα παγωτά. Παγωτά χύμα, σε διάφορες αγαπημένες γεύσεις και επίσης παγωτίνια με το κιλό, ξυλάκια, πυραυλάκια, μπισκοτίνια…

Και για εσάς που δεν μπορείτε χωρίς καφέ, εδώ θα βρείτε εξαιρετικό fredo espresso και capucinno, αλλά και κάθε άλλο καφέ της αρεσκείας σας, όπως και πολλά ροφήματα. Είτε σε πακέτο για το δρόμο, είτε καθίσετε στην όμορφη εξωτερική αυλή, τον καφέ σας μπορείτε να τον συνοδεύσετε με κάποιο γλυκό της προτίμησης σας ή κάποιο φρέσκο σάντουιτς, τυρόπιτα, σπανακόπιτα κ.α.

Και μην ξεχνάτε ότι στον Παπανικολάκη μπορείτε να βρείτε φρέσκο ψωμί αλλά και πολλά αρτοποιήματα, ενώ το catering της επιχείρησης μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματικό, τον μπουφέ για κάθε σας εκδήλωση.

Παπανικολάκης για κάθε στιγμή της ημέρας!

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Γλυκό-Καφέ-Άρτος
Κισάμου 139, Χανιά
Τηλ.: 28210 90442

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook