Εσπερίδα με θέμα την «Οικολογία Πόλης» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 20:30 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας Ηρακλείου στην Ανδρόγεω 4, από το Δήμο Ηρακλείου.

Σε μία προσπάθεια να δοθεί έμφαση σε μία οικολογική προσέγγιση διαβίωσης στο Αστικό Περιβάλλον, θα παρουσιαστούν σημαντικές προτάσεις και ιδέες που έχουν εφαρμογή από τον κάθε πολίτη αλλά και από τη συνεργασία των πολιτών με τις Τοπικές Δημοτικές Αρχές. Αναλυτικότερα o κ. Δήμος Μαράκης θα παρουσιάσει τα μέλη της ομάδας πολιτισμού της 3ης Δημοτικής Κοινότητας,  Ηeraklion EcoVoice.

Ο κ. Γιώργος Παπουτσάκης, Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης θα μιλήσει για το «Πράσινο σπίτι – Τεχνικές εξοικονόμησης Ενέργειας».

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ινιωτάκης, θα  μιλήσει για το έργο  της Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αλλά και για τις μελλοντικές δράσεις της στο πλαίσιο της Αστικής Οικολογίας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ερευνητής και σύμβουλος στρατηγικής κ. Νίκος Λυγερός, που θα αναπτύξει το θέμα «Οικολογία Πόλης». Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γιώργος Τσερεβελάκης, υποψήφιος Διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook