Όπου σταθώ και όπου βρεθώ …. ΟΛΟΙ «αδικημένοι» είναι:

–    Ο Σταμάτης είναι αδικημένος, διότι ως υπεύθυνο και συνεπής, είναι αυτός που μονίμως τρέχει, ενώ οι άλλοι είναι χαβαλέδες!!
–    Ο Γιώργος είναι αδικημένος, διότι μονίμως είναι αυτός που παραστέκεται σε όλο το σόι, σε χαρές και σε λύπες και είναι το στήριγμα όλων, που κανένας δεν αναγνωρίζει!!
–    Η Κούλα είναι αδικημένη, διότι ως η μεγαλύτερη κόρη, είναι αυτή που φροντίζει μονίμως τη γριά μάνα της, ενώ η αδελφή της στη Θεσσαλονίκη και οι νυφάδες της στα Χανιά, κάνουν τη ζωή τους!!
–    Ο Κωστής είναι αδικημένος, διότι ως νομοταγής πολίτης, πλερώνει άμεσα τους φόρους του και τις υποχρεώσεις του, για να ταΐζει κάτι αχαΐρευτους, που μέχρι χθες έπαιρναν δάνεια και έκαναν τη ζωή τους!!
–    Η Βούλα είναι αδικημένη, διότι ως σύζυγος νοικοκυρά και μητέρα, είναι κλεισμένη συνεχώς στο σπίτι της και δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με τον άντρα της, ενώ αντίθετα, η Λένα, …. ως εργαζόμενη σύζυγος, νοικοκυρά και μητέρα, είναι αδικημένη διότι, έχει μεν τα ίδια δικαιώματα με τον άντρα της, αλλά δεν χορταίνει το σπίτι και την οικογένεια της!!
–    Ο Μπάμπης είναι αδικημένος, διότι δουλεύει πιο σκληρά απ’ όλους, είναι ο πιο έξυπνος, ο πιο όμορφος και αποδοτικός στη δουλειά του, αλλά δεν παίρνει όσα ο Βασίλης ο προϊστάμενος του, που ναι παίρνει μεγαλύτερο μισθό από τον «όμορφο Μπάμπη», που τον ζηλεύει, διότι τον βλέπει να είναι χαλαρός και άνετος να κρίνει τους πάντες, ενώ αυτός «αγκομαχά», από τις πολλές ευθύνες πάνω του!!
–    Ο «Μάρκος ο ευγενικός» είναι αδικημένος, διότι την ευγένεια και την κατανόηση του, όλοι την εκλαμβάνουν ως αδυναμία του …. «την σήμερον ημέρα»!!

«Θύμα» λοιπόν αυτός, διότι υπηρετεί σωστά και τον εκμεταλλεύονται οι «από πάνω»!! Όπως «θύμα» είναι και ο «από πάνω» του, διότι ενώ αυτός έχει την έννοια και νταντεύει συνεχώς τους «από κάτω» του, κανένας δεν του το αναγνωρίζει!! «Θύμα» και ο Δεξιός, που τον κυνηγά μόνιμα ο Αριστερός, που όμως «θύμα» είναι και αυτός, του προηγούμενου!!

Θύμα είναι, αυτός που ψήφισε και τον κορόιδεψαν, θύμα και αυτός …. που δεν ψήφισε μεν, αλλά άφησε τα κορόιδα να ψηφίσουν, για λογαριασμό του, δε!!

Θύμα ο γείτονας …. θύμα ο επιχειρηματίας ….. θύμα ο συνταξιούχος …. θύμα ο εργαζόμενος …. θύμα και ο νέος, που δεν έχει μέλλον …. θύμα και ο γέρος, που πλήρωνε χωρίς αντίκρισμα τελικά!!

Έεεε λοιπόν ΑΚΟΥΣΤΕ «Θύματα» όλης της κοινωνίας: βαράτε όσο θέλετε τα κεφάλια σας, μόνοι σας και μη μου τη χαλάτε!!

Εγώ θύμα ΔΕΝ είμαι κανενός, διότι και σέβομαι τα λάθη μου και τιμώ τις επιλογές μου!! Δικά μου, ήταν και τα χρεώνομαι!!

Εξάλλου, οι όποιες επιτυχίες και τα επιτεύγματα μου, δεν θα είχαν καμιά αξία, αν δεν παραβάλλονταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ, στις αποτυχίες και στις λάθος επιλογές μου!!

Γι’ αυτό λοιπόν, το να πουλάτε μαγκιά …. ωρυόμενοι του «πόσο θύματα είστε», είναι γελοίο, διότι ….. «τα θύματα, μόνο μάγκες δεν είναι» (εξ ορισμού)!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook