Σε χώρο εναλλακτικής τέχνης με πειραματική μουσική, χορό και performance μετατράπηκε η Δημοτική Αγορά των Χανίων με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 3/8/2016 στο πλαίσιο του μουσικοκινητικού Φεστιβάλ Undertow, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στα Χανιά.

Εναλλακτικοί μουσικοί και performers παρουσίασαν τα έργα τους στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης μας, τη Δημοτική Αγορά, ο οποίος, όπως αποδείχτηκε, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που εξελίσσεται στο χρόνο και προσαρμόζεται στις συνθήκες του σήμερα, αποτελώντας πάντα σημείο αναφοράς για τη χανιώτικη κοινωνία.

Σημειώνεται ότι οι καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από ήχους, εικόνες, αρχιτεκτονική, καθώς και από οποιοδήποτε άλλο στοιχείο συνδέεται με το ευρύτερο πλαίσιο της Δημοτικής Αγοράς.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν οι: Venus Volcanism & In Atlas, Στέλιος Μανουσάκης, Μιχάλης Παρασκάκης, Δημήτρης Σιδέρης, Γιώργος Σκρέτης, omni4m, Γιώργος Χρηστάκης, Αλίκη Χιωτάκη, Χριστίνα Φοίτου, Ευδοξία Σταφυλαράκη, Μαρία Μέντεζ, Έλια Βεργανελάκη, Ιώ Ασηθιανάκη, Μαρία Μαλαξιανάκη.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της Ένωσης Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς Ν. Χανίων. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook