Τα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά ξεκίνησαν και επίσημα από την Παρασκευή (22/7) το απόγευμα, όπου ήταν προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο του Μάλεμε.

Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ανδρέας Παντζιαράς, μαζί με τον βοηθό του Τάκη Τσακαλίδη είχαν στην διάθεσή τους 17 ποδοσφαιριστές από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά και ακόμα αρκετούς νεαρούς που θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες. «Παρών» δήλωσε και ο Γιώργος Μουντάκης, που ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων.

Επιβεβαίωση του Flashnews.gr για Πουλάκη-Κονονένκο

Στην πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσαν το παρόν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα και οι Βαγγέλης Πουλάκης και Ευγένιος Κονονένκο, που η παρουσία τους επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα του Flashnews.gr που αφορούσαν τόσο τον ερχομό του νεαρού και ταλαντούχου μέσου που ανήκει στον Εργοτέλη (Πλατανιάς: Προβάρουν τα «ερυθρόλευκα» Πουλάκης και Καλογέρης), όσο και του 19χρόνου ακραίου αμυντικού, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ακρίτα (Πλατανιάς: Παίρνει Κονονένκο). Στα «ερυθρόλευκα» επίσης ντύθηκαν, ο 19χρονος ανερχόμενος τερματοφύλακας Αντώνης Κοκκαλάς από τον Άρη Σούδας, ένας παλιός γνώριμος, ο Κώστας Γκολέμης, που επιστρέφει μετά από 1 χρόνο απουσίας στον Πλατανιά, μιας και υπήρξε 2ος τερματοφύλακας της ομάδας και την σεζόν 2009-10 και ο 23χρονος Άρμπι Δράμι από την Αλβανία.
Από τα μεταγραφικά αποκτήματα ήταν επίσης στο Μάλεμε οι Λαζαρίδης, Περδικάκης, Μανουσάκης, Τσεσμελής, ενώ από την περσινή ομάδα το παρόν έδωσαν οι Μιρτσέτα, Τζανής, Παληγεώργος, Τσοντάκης, Βλαχάκης, Μαρτσάκης, Κομπογεννητάκης και ο νεαρός Πατρικάκης.

Ο Πότσι απουσίαζε μιας και προπονείται με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να παραχωρηθεί, κάτι για το οποίο πρώτο σας είχε ενημερώσει το Flashnews.gr από τις 20 Ιουνίου (Πλατανιάς: Προς πώληση ο Πότσι).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook