Ο Δήμος Αμαρίου, σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ και συνδιοργανωτή τον Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ, διοργανώνει αγώνες στίβου στις 7 Αυγούστου 2016, στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, στη μνήμη του Μιχάλη Μαράκη, στο Δημοτικό Στάδιο «Μιχάλης Μαράκης» στο Φουρφουρά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΤΟΠΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

Α. ΩΡΑ 18.30 : Δρόμος 1.500μ. με εκκίνηση το πατρικό σπίτι του Μιχάλη Μαράκη και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο, (Αγοριών και Κοριτσιών, γεννηθέντες/είσες από το 1999 έως και το 2002).

Β. ΩΡΑ 18.40  : Δρόμος 3.500 μέτρων, με εκκίνηση την Τοπική Κοινότητα «Πλατανίων» και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο «Μιχ. Μαράκης», (Ανδρών και Γυναικών, γεννηθέντες/είσες μέχρι και το 1998).

Γ. ΩΡΑ 19.00  : Μπαλάκι & δρόμος 50 μέτρων εντός Σταδίου, (Αγοριών και Κοριτσιών, γεννηθέντες/είσες από το 2003 έως και το 2008). 

Δ.  ΩΡΑ 19.00  : Κρητικό βόλι (Ανδρών, γεννηθέντες μέχρι και το 1998).

Μετά το πέρας των αγώνων θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα εκφωνηθούν χαιρετισμοί.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Στο τέλος των αγώνων θα απονεμηθούν:

α) Κύπελλο στον πρώτο/η και μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας δρόμου και στίβου,
β) Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετάσχοντες αθλητές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Υποβάλλονται τηλεφωνικώς στο τηλ. 2833340220 και την ημέρα των αγώνων μέχρι τις 18:00 στο γήπεδο, όπου θα γίνεται και η παραλαβή των αριθμών.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

Είναι υποχρεωτική και με ατομική ευθύνη των συμμετασχόντων θα υπογραφούν υπεύθυνες δηλώσεις, για δε τους ανήλικους με ευθύνη των γονέων – συνοδών τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος υγείας των συμμετασχόντων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook