Λένε ότι η ζωή είναι μια διαρκής σκυταλοδρομία ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα. Το ζευγάρι, ενώ απολάμβανε τις διακοπές τους με σκάφος στην Επίδαυρο, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αθήνα, καθώς ο 54χρονος μάνατζερ αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος.

Σύμφωνα με το yupi.gr, ο Γιώργος Λύρας διατήρησε την ψυχραιμία του, για να μην τρομάξει κιόλας την αγαπημένη του σύζυγο που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και συμφώνησαν να γυρίσουν αμέσως στην πρωτεύουσα για να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λύρας είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική των στεφανιαίων αρτηριών (μπαλονάκι) πριν δέκα χρόνια, αλλά είχε αρνηθεί πεισματικά να κόψει το κάπνισμα.

Το πρωί της Πέμπτης, το διάσημο ζευγάρι πήγε μαζί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών για τις απαραίτητες εξετάσεις. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα, οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο Γιώργος Λύρας έπρεπε να υποβληθεί το συντομότερο σε χειρουργική επέμβαση παράκαμψης των στεφανιαίων αρτηριών (by-pass).

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα και σήμερα το πρωί έφτασαν πάλι μαζί στην ιδιωτική κλινική προκειμένου ο Γιώργος να βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει η εγχείρηση.

Οι γιατροί πάντως ήταν άκρως καθησυχαστικοί καθώς ο Γιώργος αντέδρασε άμεσα μόλις ένιωσε ενοχλήσεις- σε αντίθετη περίπτωση υπήρχε ο κίνδυνος εμφράγματος. Η Πέγκυ φυσικά βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του άντρα της ζωής της και του μεταδίδει την αισιοδοξία της και το χαμόγελό της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook