Νέα δημοσιεύματα σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιο του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και της Μαρίας Σράιβερ αναφέρουν ότι ο 63χρονος ηθοποιός και πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια ζήτησε από το δικαστήριο να απορρίψει την αίτηση της πρώην συζύγου του για οικονομική υποστήριξη.

Τα χαρτιά που κατατέθηκαν στο δικαστήριο αναφέρουν ότι ο δικηγόρος του Σβαρτζενέγκερ, Μπομπ Κάουφμαν έκανε αίτηση απόρριψης του αιτήματός της. Επιπλέον και οι δύο πλευρές ζητούν από κοινού την κηδεμονία των ανήλικων παιδιών τους, του 17χρονου Πάτρικ και του 13χρονου Κρίστοφερ.

Η 55χρονη Σράιβερ ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της να πληρώσει και τον δικηγόρο της, όμως εκείνος ζήτησε από το δικαστήριο η κάθε πλευρά να αναλάβει ξεχωριστά τις οικονομικές συμφωνίες με τους δικηγόρους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, οπότε σύμφωνα με τον νόμο τα κέρδη και τα περιουσιακά τους στοιχεία μοιράζονται ισομερώς.

Μετά από 25 χρόνια γάμου, το ζευγάρι υπολογίζεται πως έχει περιουσία που αγγίζει τα 400.000.000 δολάρια. Η Μαρία Σράιβερ ξόδεψε ήδη τα 10.000.000 δολάρια για να αγοράσει μία έπαυλη στο Λος Άντζελες.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Άρνολτ Σβαρτζενέγκερ, σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τα παιδιά του, απαθανατίστηκε με την 20χρονη κόρη του, Κριστίνα στο Χόλιγουντ. Η 21χρονη κόρη του, Κάθριν είχε γράψει στο Twitter της όταν δημοσιοποιήθηκε το σκάνδαλο του εξώγαμου παιδιού του πατέρα της: \”Σίγουρα δεν είναι εύκολο και εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξή σας, καθώς προσπαθώ να κλείσω την πληγή και να προχωρήσω στη ζωή μου. Θα αγαπώ για πάντα την οικογένειά μου\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook