Στο κατάμεστο από κόσμο Κολυμβητήριο Χανίων ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια γιορτή.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ για την επιτυχημένη εκδήλωση:

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Κολυμβητήριο Χανίων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη (3/8) το απόγευμα η καθιερωμένη, ετήσια γιορτή για το Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που διοργανώθηκε -όπως πάντοτε- από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι θεατές που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το τιμ των κοριτσιών, από το μικρότερη έως την μεγαλύτερη, που απαρτίζουν την ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης που τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες σε όλη την Ελλάδα!

Παράλληλα, τα κορίτσια που κατάφεραν φέτος μεγάλες διακρίσεις με τις Εθνικές ομάδες, γνώρισαν την αποθέωση και ειδικότερα πρόκειται για τις Γιάννα Γκεοργίεβα, Ολίνα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βιολέτα Ζουζούνη και Βάλια Γαυγιωτάκη.

Ακόμα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις χορογραφίες τις οποίες ετοίμασαν όλα τα τμήματα (Εκμάθηση, Κορασίδες Β’, Κορασίδες Α’, Νεανίδες και OPEN) και ειδικότερα εκείνες με τις οποίες οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α’ και Β’, καθώς και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΜΗΛΙΑΔΗ

Το γεγονός που δέσποσε στην εκδήλωση δεν είναι άλλο ωστόσο από το αποχαιρετιστήριο χειροκρότημα του κόσμου προς τη Ντίνα Μηλιάδη η οποία μετά από 26 συνεχόμενα χρόνια στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και στο Τμήμα της Συγχρονισμένης, αποφάσισε να αποχωρήσει. Πολύ συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, η κα Μηλιάδη ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξή τους και ειδικότερα τα παιδιά, τα οποία καθοδήγησε όλη αυτή τη σειρά των ετών με τρόπο άριστο, καταφέρνοντας εκτός από το να φτάσουν σε πολλές και σημαντικές διακρίσεις, να αποκτήσουν σωστή συμπεριφορά.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ντίνα Μηλιάδη για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν κοντά στον Ομιλο. Δούλεψε, κουράστηκε, προσέφερε, ήταν αυτή που είχε τα παιδιά μας «κλωσόπουλα» δίπλα της και την ευχαριστούμε θερμά. Πρόθεσή μας φυσικά είναι να παραμείνει κοντά στον Ομιλο και την Συγχρονισμένη Κολύμβηση», ανέφερε στο μήνυμά της η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη που λίγο αργότερα βράβευσε την κα Μηλιάδη για την προσφορά της στον Ομιλο.

Επίσης, την κυρία Μηλιάδη βράβευσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με τον πρόεδρο Γιώργο Χατζησωτηράκη να ήταν αυτός που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΧ

Ακόμα, η κυρία Πράπα-Μυλωνάκη τόνισε πως: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θέλει να συγχαρεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Συγχρονισμένης Κολύμβησης για ό,τι κάνει για το Τμήμα και τις πολύτιμες βοήθειες που προσφέρει. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τις προπονήτριες μας που δίνουν πάντοτε τον καλύτερό τους εαυτό και φέρνουν τον Ναυτικό Ομιλο στο πιο ψηλό σκαλί.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που πραγματικά σε πολύ δύσκολες συνθήκες το χειμώνα αγωνίζονται και προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό τόσο στους αγώνες όσο και στις καθημερινές προπονήσεις. Με τη συμπεριφορά τους καταφέρνουν να αποτελούν το παράδειγμα ανάμεσα σε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook