Της Αντωνίας Μποτωνάκη

Τόσες χιλιάδες ώρες, τόσα χρήματα (γιατί ως γνωστόν οι αμοιβές των υπαλλήλων της Βουλής που βοηθούν σε επιτροπές και κυρίως σε εξεταστικές των πραγμάτων επιτροπές, είναι …μυθικές ,σε περιβάλλον κρίσεως)τόση ελπίδα, τόση οργή, τόση κουβέντα…. τόσα ταξιδάκια στη Γερμανία ,τόσα και τόσα…
 
Και

Και ο Δαίμων της παραγραφής τα σκέπασε όλα. Και όσα δεν τα σκέπασε η παραγραφή, μπήκαν στο τραπέζι του δικομματικού κουκουλώματος.
Το Βατοπαίδι και η Siemens , ήταν ωσεί σκάνδαλα, ή κατά το ολίγον έγκυος, ήσαν ολίγον σκάνδαλα, όσο πατά η γάτα κι’ ακόμη λιγότερο.
Χρήματα μαύρα δεν υπήρξαν γιατί κανείς δεν τα έψαξε, γιατί κανείς δεν τα βρήκε, ένοχοι δεν υπήρξαν γιατί στην Ελλάδα οι πολιτικοί εν γένει είναι υπεράνω δικαιοσύνης.
Οι ανταλλαγές ήταν τελικά μάλλον επ’ ωφελεία του Δημοσίου… και οι ο Εφραίμ και Αρσένιος , μάλλον άδικα καθαιρέθηκαν.

Ε Όχι

Κάποιοι που ξέρουν πρέπει να μιλήσουν! Γιατί σίγουρα κάποιοι ξέρουν και ξέρουν και πολλά.
Να πουν με παρρησία, ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Να σπιλωθούν επιτέλους δήθεν άσπιλες προσωπικότητες και μετά ας έχουν την παραγραφή για να ξύνουν την ξεραμένη λάσπη από τα σινιέ ενδύματά τους.
Τουλάχιστον το κοινό περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων θα νιώσει μια ανάταση , λίγη περηφάνια, γιατί κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι το φιλότιμο και η λεβεντιά ,ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των Ελλήνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook