Χωρίς καμία κάλυψη κυκλοφορεί πλέον το νέο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερό.

Μπορεί στον κινηματογράφο να θεωρείται ένα από τα «Αφεντικά για σκότωμα», αλλά στην προσωπική της ζωή, η 42χρονη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είναι μία υποδειγματική σύντροφος, αναφέρει το yupi.gr. Όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό, η ίδια και ο 39χρονος νέος σύντροφός της εμφανίστηκαν μαζί στο πάρτι μετά την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Λονδίνο.

\"\"

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερό, πιασμένοι χέρι χέρι, βγαίνουν από τον χώρο του πάρτι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το διάσημο ζευγάρι κατά την έξοδό του από το πριβέ εστιατόριο Shoreditch House του Λονδίνου, όπου διοργανώθηκε το after party μετά τη λαμπερή πρεμιέρα. Η Τζένιφερ έφτασε μόνη στην πρεμιέρα και συνάντησε τον σύντροφό της στον χώρο της εκδήλωσης, όπου άλλαξε και φόρεμα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Μόλις το επόμενο πρωί, το ζευγάρι αναχώρησε από το Λονδίνο με προορισμό το Λος Άντζελες, κάνοντας ακόμα μια κοινή εμφάνιση στο αεροδρόμιο Χίθροου της βρετανικής πρωτεύουσας.

\"\"

Το διάσημο ζευγάρι στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου λίγο πριν αναχωρήσει για το Λος Άντζελες.

Για τη σχέση της με τον Τζάστιν Θερό, η Άνιστον είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι εκπληκτικά τυχερή και τόσο ευτυχισμένη!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook