Νέα επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτή τη φορά για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, κάνοντας λόγο για «νέου τύπου διαπλοκή» και καταγγέλλοντας «ευθεία εμπλοκή» στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης του ίδιου του πρωθυπουργού, του υπουργού Επικρατείας N. Παππά, του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρ. Σπίρτζη και άλλων προσώπων.

«Αυτό που συμβαίνει στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης με ευθεία εμπλοκή του ίδιου του πρωθυπουργού, του υπουργού επικρατείας του κ. Παππά, του κ. Σπίρτζη και διαφόρων προσώπων, τα οποία ανερυθρίαστα εμπλέκονται σε συνεννοήσεις, οι οποίες είναι πέραν της αρμοδιότητας και της ευθύνης τους, συνιστά μια οργιαστική, νέου τύπου διαπλοκή» δήλωσε το Σάββατο στον Σκάι.

«Η στόχευση κατά την άποψή μου είναι σαφής. Έχουν διαλύσει το ΕΣΡ, το οποίο ήταν η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή για την υπόθεση των αδειών και ευθέως συγκεκριμένοι υπουργοί εμπλέκονται σε ένα αλισβερίσι, λειτουργώντας με το μαστίγιο και το καρότο και κρατώντας σε μια αναμονή τους τηλεοπτικούς σταθμούς» υποστήριξε η επικεφαλής του κινήματος «Πλεύση Ελευθερίας». 

Ερωτηθείσα για το γεγονός ότι το Μαξίμου επιλέγει να τοποθετείται με κύκλους η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «Νομίζω ότι αυτές οι πρακτικές και αυτός ο τρόπος πολιτικής λειτουργίας θα έπρεπε να έχει ενοχλήσει και τον Σκάι πολύ νωρίτερα. Είμαστε σε μια περίοδο που όλοι δρέπουν αυτά που έσπειραν».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook