Στη δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών επέστρεψε με εμφατικό τρόπο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, μετά την εύκολη νίκη του απέναντι στον ΟΦΗ με 11-2.

Η ομάδα του Τάσου Παραδά “σφράγισε” και μαθηματικά την άνοδό της από τη Β’ Εθνική, αφού στην ουσία έκανε το 3×3 (μαζί με την άνευ αγώνος νίκη κόντρα στο ΑΠΣ Οξυγόνο) και ακολουθεί ακόμα ένα… ξεκούραστο “τρίποντο” με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Την επιστροφή στην Α2 Εθνική Κατηγορία γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, καθώς χάρη στη νίκη που σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου με σκορ 11-2 επί του ΟΦΗ σφραγίζει την άνοδο και μαθηματικά!

Η ομάδα του Τάσου Παραδά έκανε το 3 στα 3 ουσιαστικά, με δεδομένο ότι έχει μετρηθεί και η νίκη (άνευ αγώνος) επί του ΑΠΣ Οξυγόνο, ενώ την Κυριακή ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι που θα κερδηθεί χωρίς… κόπο (αυτό με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ), με συνέπεια, να απομένει μία τελευταία υποχρέωση απέναντι στην Ηλιούπολη. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στη Β’ Εθνική για τις Χανιώτισσες πολίστριες , το οποίο θα έχει ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον ΟΦΗ, ο Ναυτικός Ομιλος δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σε μια πολύ άνετη επικράτηση, όταν άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν 9-1 υπέρ του.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ

ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων 2-11

Τα 8λεπτα: 0-4, 1-5, 0-1, 1-1

ΟΦΗ (Μαίρη Παληκαράκη): Μπεκρή, Σπυριδάκη, Τσαγκαράκη, Μοσκαρίδου 1, Ματζίτζη, Δασκαλάκη, Μπραγουδάκη Μ., Κωνσταντινίδη, Αρώνη, Τζάνη, Μπραγουδάκη Α., Παπουτζιδάκη 1, Σταυρουλάκη, Κοζανίδη, Μαυρούδη.

Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη 1, Γεραρχάκη 1, Μητράκη 1, Μπούλα, Αθανασάκη, Λελεδάκη 2, Ζανιδάκη 3, Πλουμή, Μπαδογιάννη 1, Σερδάκη, Πενταράκη 2, Παυλοπούλου, Μουζακίτη, Μπονατάκη, Βοζινάκη.

Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων 2-11
ΠΑΟΚ-ΓΣ Ηλιούπολη 4-11
ΑΠΣ Οξυγόνο-ΟΕΑ/ΝΑΒ –

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (7/8)

4η αγωνιστική
10:00 ΓΣ Ηλιούπολη-ΟΦΗ
ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ν.Ο. Χανίων 0-5 α.α.
ΑΠΣ Οξυγόνο-ΠΑΟΚ 0-5 α.α.

5η αγωνιστική

18:00 Ν.Ο. Χανίων-ΓΣ Ηλιούπολη
ΠΑΟΚ-ΟΕΑ/ΝΑΒ 5-0 α.α.
ΟΦΗ-ΑΠΣ Οξυγόνο 5-0 α.α.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook