Ο άλλοτε προπονητής του Α.Ο. Χανιά, Μουράτ Σεροπιάν, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Χαλκίδα, στην οποία τον αντικατέστησε ο Τίμος Καβακάς, ανέλαβε την Κ15 του Ατρόμητου!

Ο Ελληνοαρμένιος προπονητής αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και τίθεται στις υπηρεσίες του Ατρόμητου ως μέλος του τεχνικού τιμ των τμημάτων υποδομής, έπειτα από την παρουσία του και ως ποδοσφαιριστής.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν ο οποίος αναλαμβάνει την ηγεσία της ομάδας Κ15!.

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου και με μεγάλη εμπειρία την τελευταία 12ετία στο χώρο της προπονητικής, η συνεργασία μας με τον Μουράτ Σεροπιάν αποτελεί εγγύηση για την συνέχιση της εξαιρετικής δουλειάς που συντελείται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Μουράτ Σεροπιάν δήλωσε τα εξής:«

«Καταρχάς αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η επιστροφή μου στον Ατρόμητο αλλά και η εμπιστοσύνη του προέδρου κ. Σπανού, του τεχνικού διευθυντή κ. Αγγελόπουλου και του τεχνικού διευθυντή υποδομών κ. Αποστόλου προς το πρόσωπο μου.

Είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εμένα το υψηλό επίπεδο της Ακαδημίας και η δουλειά που γίνεται, για να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι ώστε να βρεθούμε σε ακόμη ψηλότερο και καλύτερο επίπεδο.

Αν και είναι κάτι καινούργιο για εμένα θα το κάνω με μεγάλη όρεξη και μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δεσμοί που έχω με τον Ατρόμητο από το πέρασμα μου ως ποδοσφαιριστής είναι πολύ θετικοί και θα με βοηθήσουν να γίνω πολύ γρήγορα πάλι κομμάτι της ομάδας.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται».

Ο Μουράτ Σεροπιάν αγωνίστηκε στο Ατρόμητο στη διετία 1998-2000 και πραγματοποίησε 53 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ως προπονητής (κάτοχος UEFA Pro) έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε στη Νέα Ιωνία (2004-05- Δ’ Εθνική) που εκείνη την εποχή αποτελούσε «θυγατρική» της ΑΕΚ και συνεργαζόταν με τον τότε Ισπανό προπονητή Φερέρ.

Την περίοδο 2010-11 ανέβασε τον Βύζα Μεγάρων από την Γ’ στην Β’ Εθνική. Την σεζόν 2012-13 ανέβασε τον ΑΟ Χανιά στην νεοσύστατη Football League και την επόμενη χρονιά ( 2013-14) οδήγησε την κρητική ομάδα στα play off για την άνοδο στην Super League.

Έχει εργαστεί επίσης σε: Πανελευσινιακό (άνοδος στη Γ’ Εθνική), Φωστήρα (Δ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Β’ Εθνική), Γλυφάδα (Γ’ Εθνική), Παναιγιάλειο (Β’ Εθνική), Ερμιονίδα (Β’ Εθνική), ΟΦΗ (Γ’ Εθνική), Χαλκίδα (Γ’ Εθνική & Κύπελλο Ευβοίας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook