Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Α΄κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 20156-17, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στα τμήματα Χανίων/Ρεθύμνου & Ηρακλείου. 

Τα θέμα του Α΄κύκλου μαθημάτων στα τμήματα Χανίων και Ρεθύμνου είναι: «Ολιστική Ιατρική: η νέα ιατρική».Ο συγκεκριμένος κύκλος πραγματοποιείται με νέους εισηγητές και νέα θέματα, προκειμένου να συμπληρώσει τα κενά των προηγούμενων αντίστοιχων κύκλων και των δύο τμημάτων. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο Ηράκλειο στον αντίστοιχο κύκλο μαθημάτων του Α.Λ.Π. το θέμα είναι: «10 μαθήματα επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης». Τα ονόματα των εισηγητών καθώς και τα θέματα των εισηγήσεων του κύκλου, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.gr, 
Όπως πάντα και σε όλα τα τμήματα του Α.Λ.Π. καταξιωμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές και διακεκριμένοι εισηγητές  θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πλέον έγκυρη γνώση.

Τα μαθήματα και στα τρία τμήματα θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα ώρες 17:00 έως 20:00.
Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ. Ειδική τιμή 50 ευρώ για φοιτητές, για ανέργους, πολύτεκνους, ΑμΕΑ καθώς και για ομάδες 5 ατόμων και άνω).

Για καθυστερημένες  εγγραφές στην είσοδο την ημέρα έναρξης των μαθημάτων: 90 ευρώ. 

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr, και έως της συμπληρώσεως των προβλεπόμενων θέσεων, (άτομα 200). 

Πληροφορίες: Γραμματεία Α.Λ.Π. τηλ: 6932447016 και email: [email protected]