Κατατέθηκαν υποψηφιότητες  - Ο Γιωργος Βουρβαχης αρνήθηκε να παραλάβει φακελο ομάδας

Με προβλήματα ξεκίνησε σημερα η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στην ΕΠΣ Χανιων, που γίνονται στις 12/08.

Λιγο μετά τις 12:30 η παράταξη του Στελιου Βαρουξάκη προσήλθε στα γραφεία της Ένωσης για να την κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Τα πρώτα προβλήματα ξεκίνησαν όταν η γραμματεία αρνήθηκε αρχικά να δώσει στις ομάδες αντίγραφο με πρωτόκολλο απο τα έγγραφα που κατεθεταν, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του δικηγόρου της πλευράς Βαρουξάκη για να γίνει αποδεκτό το αίτημα.

Στην συνέχεια όταν η ομάδα του ΑΟΧ πήγε να καταθέσει τα έγγραφα της για την συμμετοχή στις εκλογές, στην αρχή η γραμματεία και στην συνέχεια ο ίδιος ο κ. Γιώργος Βουρβαχης, αρνήθηκαν να τα παραλάβουν ως μη επαρκή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ομάδας που ήταν παρών, η γραμματεία όφειλε να τα παραλάβει και στην συνέχεια, βάση της διαδικασίας εξέτασης των υποψηφιοτήτων θα πρέπει να εξεταστεί αν είναι επαρκής ο φάκελος ή όχι. Μάλιστα η ομάδα προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία και τον εισαγγελέα, καταγγέλλοντας ως μη νόμιμη την άρνηση παραλαβής του φακέλου.

Μάλιστα λίγο πιο αργά, περίπου στις 15:00, ενα περιπολικό έφτασε στα γραφεια της ΕΠΣΧ, όπου τα αστυνομικά όργανα κατέγραψαν το συμβάν, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του απερχόμενου Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων.

Εν τέλη η παράταξη Βαρουξάκη με τελευταιο τον ίδιο, κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους για την συμμετοχή τους στις εκλογές.

Μέσα στην ημέρα κατέθεσε και η παράταξη του Γιωργου Βούρβαχη, ο οποίος ήταν απο νωρις το πρωι στα γραφεια της Ένωσης. Ο κ. Βουρβαχης μάλιστα ήταν απο νωρις εμφανώς εκνευρισμένος, αφού αντάλλαξε και μερικές κουβέντες με εκπροσώπους των Μέσων με οχι και τόσο καλή διάθεση.

Η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται τυπικά απόψε στις 19:00.