Για πρώτη φορά οπαδοί ξένης ομάδας εμπιστεύονται Έλληνες οπαδούς και δίνουν το όνομά τους σε σύνδεσμο της χώρας μας

 

Μια οπαδική κίνηση η οποία θεωρείται εξαιρετικά τιμητική για τους Έλληνες οργανωμένους έχει πάρει σάρκα και οστά τις τελευταίες ημέρες.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας και το συνδεσμιακό κίνημα μια ξένης ομάδας ένας ιστορικός σύνδεσμος εμπιστεύεται το όνομά του και συνεργάζεται με Έλληνες οπαδούς!

Οι Nucleo 1985 από το Μιλάνο, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Γιουβέντους, έχουν πλέον άμεσες σχέσεις με τους Έλληνες οργανωμένους των μπιανκονέρι.

Είναι μεγάλη τιμή να εμπιστεύεται τους Έλληνες ένα ιταλικό κλαμπ της curva sud που μετράει 31 χρόνια ζωής! Ένα κλαμπ που υπάρχει από 1985 και αφορμή της δημιουργίας του ήταν τα τραγικά γεγονότα του Χέιζελ. Ένα κλαμπ που ακολουθεί σε κάθε αγώνα την ομάδα και είναι πρόθυμό να εξυπηρετήσει τους οπαδούς της Γιουβέντους στη χώρα μας. Και η μεγαλύτερη απόδειξη σε αυτό είναι πως μας παραχώρησαν το όνομά τους. Μαζί με το «Grecia» (Ελλάδα) ώστε να υποδηλώνει την ελληνικότητα του συνδέσμου.

Κάπως έτσι και μετά από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που κράτησαν εβδομάδες, στις 28 Ιουλίου γεννήθηκαν οι Nucleo Grecia που αποτελούν την εξέλιξη και τη συνέχεια της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους (ή αλλιώς Gruppo Greco όπως το γνωρίζουν οι Ιταλοί) που το 2005 ίδρυσε για πρώτη φορά επίσημο και αναγνωρισμένο σύνδεσμο της Γιουβέντους στην Ελλάδα.

Σήμερα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των μπιανκονέρι της Ελλάδας και έναν πιο δυνατό σύνδεσμο, οι Nucleo της Ελλάδας, οι Nucleo Grecia δημιουργούν ένα μεγαλύτερο κλαμπ για όλους τους Έλληνες οπαδούς της Γιουβέντους.

Για περισσότερες πληροφορίες του οπαδικού εγχειρήματος επισκεφθείτε το σάιτ των Nucleo Grecia εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook