Στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τα Χανιά, και ευρύτερα την Κρήτη, στη Super League προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο Πλατανιάς.

Στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ LINES η Χανιώτικη ΠΑΕ παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο (ερυθρόλευκη-κόκκινη-γαλάζια), το ρόστερ με το οποίο θα… ριχτεί στη “μάχη” τη νέα σεζόν, αλλά και τη σημαντική συνέχιση της συνεργασίας με την ΑΝΕΚ LINES και την ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ.

Μαθιουλάκης: Υπάρχει αδιαφορία σε μία ομάδα που τιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανώλης Μαθιουλάκης κατά την ομιλία του ανέφερε τα εξής: «Από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς θέλω να εκφράσω για μία ακόμα χρονιά τις ευχαριστίες της ομάδος σε δύο πραγματικούς φίλους. Δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα, αναφέρομαι βασικά στις εταιρικές δομές της ΑΝΕΚ LINES και της ΕΤΑΝΑΠ, οι οποίοι για πέμπτη συνεχή χρονιά βοηθάνε την ομάδα σαν βασικοί χορηγοί, κάτι που δυστυχώς στις σημερινές δύσκολες συνθήκες και δύσκολες πολύ περισσότερο ποδοσφαιρικά, που εν πάσει περιπτώσει οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” τα ξέρουν αυτά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο. Ανταποκρίθηκαν πάλι στην έκκληση του Πλατανιά και βοήθησαν με ό,τι μπορούσε καλύτερο και ισχυρότερο οικονομικά να γίνει. Ευχής έργον να είχαμε και κάποιους συμπαραστάτες, γιατί υπάρχουν εταιρίες, οι οποίες θα μπορούσαν να δουν το παράδειγμα αυτών των δύο εταιριών. Αν εξαιρέσουμε τις μικρές χορηγίες που έχουν κάνει αρκετές εταιρίες υπάρχει μία αδιαφορία σε μία ομάδα, που σε αυτά τα τέσσερα χρόνια τιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και από άποψη αγωνιστική και από άποψη ήθους και από άποψη εξαρτήσεων και εν πάσει περιπτώσει διαφέρει, είναι το κάτι άλλο, χωρίς να είναι μόνο αυτή σε αυτό που λέγεται σήμερα ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τους δύο χορηγούς για ακόμα μία χρονιά και τους υπόσχομαι ότι ο Πλατανιάς θα κάνει ό,τι μπορεί και φέτος για να τους τιμήσει και με τα αποτελέσματά του».

Αποστολάκης: Ο Πλατανιάς παρουσιάζει τα Χανιά στο πανελλήνιο

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. Μανόλης Αποστολάκης ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι για πέμπτη συνεχή χρονιά ξαναμαζευόμαστε, που αυτό σημαίνει ότι τα πήγαμε καλά τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, τα πήγαμε καλά μαζί και τα πάμε καλά και μοναχοί μας ο καθένας για να συνεχίσουμε να είμαστε χορηγοί. Για την ΕΤΑΝΑΠ η έτερη έννοια της εταιρικής ευθύνης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας. Στα πλαίσια αυτά της εταιρικής ευθύνης η ΕΤΑΝΑΠ διαθέτει ένα σεβαστό ποσόν για την τοπική κοινωνία. Το ποσό πάει πάνω από 1,2 και φέτος θα πιάσει και το 1,5% του τζίρου μας, το οποίο διατίθεται το μεγαλύτερο μέρος για αθλητικούς και κοινωνικούς σκοπούς. Στα πλαίσια αυτά λοιπόν συνεργαζόμαστε με την ομάδα του Πλατανιά για πέμπτη συνεχή χρονιά, με μία ομάδα η οποία έχει τιμήσει τις χορηγίες που παίρνει και γι’ αυτό λοιπόν τον λόγο συνεχίζουμε και φέτος να συνεργαζόμαστε. Μία ομάδα που παρουσιάζει τα Χανιά στο πανελλήνιο, που βοηθάει την τοπική οικονομία, αναδεικνύει την τοπική κοινωνία και γι’ αυτόν λοιπόν τον λόγο συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα του Πλατανιά. Εύχομαι σε όλους, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φιλάθλους, υγεία πρώτα απ’ όλα και καλή πορεία».

Κατσανεβάκης: Συνοδοιπόροι στην καλή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει

Tους λόγους της συνέχισης της επιτυχημένης συνεργασίας της ΑΝΕΚ LINES με την ΠΑΕ Πλατανιάς εξήγησε ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Εταιρείας Γιώργος Κατσανεβάκης:

«Η σημερινή εκδήλωση δεν είναι απλά μία τυπική διαδικασία επικύρωσης της συνεργασίας της χορηγικής της ΑΝΕΚ LINES και της ΕΤΑΝΑΠ με την ομάδα του Πλατανιά. Είναι κυρίως μία αναγνώριση της θετικής πορείας που είχε την προηγούμενη χρονιά η κορυφαία εκπρόσωπος της αθλητικής ποδοσφαιρικής οικογένειας της Κρήτης, ο Πλατανιάς στο πανελλήνιο και κυρίως μία αναγνώριση του έργου και των προσπαθειών που καταβάλλεται συνολικά, τόσο από τη διοίκηση, όσο και από την τεχνική ηγεσία. Η χρηστή διοίκηση είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να υπάρχουν τα επακόλουθα της ανάδειξης των αθλητικών αξιών που έχει να επιδείξει ο Πλατανιάς. Αλλά κυρίως και η έντιμη τεχνική ηγεσία είναι εκείνη που κατοχυρώνει αυτές τις αξίες προσδίδοντας αίγλη όχι μόνο στην τοπική ομάδα, την εκπρόσωπο της Κρήτης, αλλά κυρίως αίγλη στο πανελλήνιο και στο εξωτερικό, ότι μία απλή επαρχιακή ομάδα μπορεί να έχει εσωτερική δύναμη τέτοια ώστε να ανταγωνίζεται μεγάλες ομάδες στον τομέα του “ευ αγωνίζεσθαι”. Με αυτή λοιπόν τη σκέψη είμαστε κι εμείς και για τη φετινή πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η ΑΝΕΚ, βασικός χορηγός της ομάδας του Πλατανιά, συνοδοιπόροι στην καλή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και στην ανοδική πορεία που διαπιστώνουμε χρόνο με τον χρόνο και ας συνοδεύουνε οι ευχές όλων μας τη θετική αυτή πορεία για αίγλη, τιμή και απότιση φόρου τιμής στις προσπάθειες όλων των παραγόντων και συντελεστών αυτής της ωραίας αθλητικής ιδέας. Να είστε όλοι καλά. Πρόεδρε κ. Μαθιουλάκη καλή δύναμη να έχεις, προπονητή πάντα επιτυχίες, ποδοσφαιριστές να τιμάτε πάντα επάξια τη φανέλα του Πλατανιά κι εσείς φίλαθλοι αυξάνεστε και πληθύνεστε ώστε να φανεί και έμπρακτα η μεγάλη συνοδοιπορία και συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην κορυφαία αυτή εκπροσώπηση».

Τις ευχές του στον Πλατανιά έδωσε και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΚ Γιώργος Αρχοντάκης, τονίζοντας ότι κάθε χρόνο η ομάδα έχει καλύτερη πορεία και αυτό ελπίζουν να συμβεί και στο νέο πρωτάθλημα.

Μαλανδράκης: Τα άλματα που έχει κάνει η ομάδα είναι σημαντικά


Για τα σημαντικά άλματα που έχει κάνει ο Πλατανιάς τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν που έφτασε να διεκδικεί ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη, έκανε λόγο κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, που σημείωσε ακόμα ότι είναι πολύ σημαντικό που δύο εταιρίες λαϊκής βάσης, όπως η ΑΝΕΚ και η ΕΤΑΝΑΠ συμπράττουν μαζί, στηρίζουν και στηρίζονται από τον Πλατανιά.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook