Οι  πληροφορίες που πήραν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου απολύτως ακριβείς, καθώς είχαν μετατρέψει σε οπλοστάσια  τα σπίτια τους  3 Ηρακλειώτες ηλικίας 49, 47 και 37 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν από Αστυνομικούς  του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς σε συνεργασία με την Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ηρακλείου.

Ειδικότερα και μετά από σχετικό έλεγχο, που έγινε χθες στις 5:40 το πρωί, στο σπίτι του 47χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία  εξαρτήματα πυροβόλου όπλου, ένα  πλήρες φυσίγγιο.

Επίσης στην αποθήκη του και στο ποιμνιοστάσιο του βρέθηκε ένα σπαθί συνολικού μήκος εβδομήντα  εκατοστών, μία κυνηγετική καραμπίνα με αλλοιωμένο – ξυσμένο αριθμό όπλου και κάνης στην οποία είχε γίνει μετατροπή και δεχόταν έξι φυσίγγια αντί για τρία την οποία κατείχε παράνομα.

Στη συνέχεια και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα  εύχρηστο πιστόλι με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια, και ένα εξήντα οχτώ (68) πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Εν τω μεταξύ και κατά τη διάρκεια των ελέγχων έξω από το  σπίτι του ενός συλληφθέντα εντοπίστηκαν δυο αλλοδαποί που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης τους ένας 20χρονος βγήκε από το σπίτι και διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τη σύλληψη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook