Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο Πέραμα έκθεση με στόχο την προβολή της επαρχίας του Μυλοποτάμου.

Ο Πολιτιστικός-Επιμορφωτικός Σύλλογος Περάματος, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και του Δήμου Μυλοποτάμου, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά, τριήμερη έκθεση στο Πέραμα, με στόχο την προβολή της επαρχίας Μυλοποτάμου, τόσο στον τομέα του πολιτιστικού, όσο και της ντόπιας παραγωγής και τέχνης.

« Η επαρχία μας, πλούσια, σε μνημεία, παράδοση, φυσικές ομορφιές και τοπικά προϊόντα, αξίζει να προβάλλεται, κάνοντας υπερήφανους τους ανθρώπους της και προσελκύοντας επισκέπτες» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός- Επιμορφωτικός Σύλλογος Περάματος και προσθέτει « Εμείς πιστεύουμε ότι, με την πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης, όπου ο πολιτισμός και η παράδοση συναντούν τη σύγχρονη πραγματικότητα, μετατρέπουμε την αγάπη για τον τόπο μας, σε δημιουργική συλλογική διαδικασία.

Πολιτιστικοί σύλλογοι, καλλιτέχνες και παραγωγοί σε μια φιλική συνάντηση με πλούσιες δράσεις και εκδηλώσεις, παρουσιάζουν μια ενιαία μορφή του Μυλοποτάμου.

Καλούμε ντόπιους και ξένους επισκέπτες, να ενθαρρύνουν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας και να γνωρίσουν από κοντά, μέσα από χρώματα, γεύσεις, εικόνες, αλλά προπάντων φιλόξενους ανθρώπους, την ομορφιά του τόπου μας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook