Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είχε δυναμική παρουσία στην παρουσίαση που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (08/08) στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ LINES η ΠΑΕ Πλατανιάς, με την οποία έχει ξεκινήσει συνεργασία τους τελευταίους μήνες.

Μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, ο προπονητής Γιάννης Κατσούλης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Μπακόπουλος και ποδοσφαιριστές του ΙΝΚΑ έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Ανάμεσά τους και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Χρήστος Παληγεώργος, που είχε αρκετά να πει με παλιούς γνώριμους από το επιτυχημένο πέρασμά του από τους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

Μέλη της διοίκησης της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, οι προπονητές κ.κ. Κατσούλης και Μπακόπουλος, καθώς και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, παρέστησαν στην εκδήλωση της ΠΑΕ Πλατανιάς στο συνεδριακό κέντρο της ΑΝΕΚ.

Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Παληγεώργος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παλιούς φίλους από την ομάδα του Πλατανιά.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εύχεται στην ομάδα του Πλατανιά καλή πορεία στη Super League και επάξια εκπροσώπηση της Κρήτης στην κορυφαία κατηγορία.