Στη φυλακή οιδηγήθηκε μια  διεφθαρμένη μητέρα, η οποία βοήθησε έναν παιδόφιλο να βιάσει την ίδια της την κόρη και μετά πήγε να ψωνίσει,  την ώρα που εκείνος κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της!  

Η διεστραμμένη μητέρα, σύμφωνα με το newsbomb,  παρέσυρε την 14χρονη  κόρη της στο σημείο όπου την περίμενε ο  Michael Hunt και τη διέταξε να κανει σεξ μαζί του!

Μάλιστα, ενώ το κορίτσι ήταν εμφανώς φοβισμένο και δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί, η μητέρα αγνόησε τις κραυγές του για βοήθεια και το απελπισμένο κλάμα του και πήγε για ψώνια.

Στη συνέχεια, όταν η  14χρονη  κόρη επικοινώνησε με την αστυνομία, καταγγέλοντας τα όσα της συνέβησαν,  η μητέρα επιχείρησε  να την εκβιάσει συναισθηματικά για να αποσύρει τη μήνυσή της.

Όλα τα παραπάνω ακούστηκαν σε Βρετανικό διακαστήριο,  και σχολιάστηκαν από το δικαστή,  David Tremberg, που ήταν στην έδρα,  ως  «απίστευτα».

Οι ποινές  που επιβλήθηκαν στον 40χρονο Hunt, το βιαστή του κοριτσιού και στην μητέρα, ήταν  9 χρόνια και 5,5 χρόνια κάθειρξης, αντίστοιχα.

Ο δικαστής ανακοινώνοντας τις ποινές στους δύο καταδικασθέντες, είπε, όπως αναφέρει η Daily Mail,  στη μητέρα της 14χρονης: «Εσείς διευκολύνατε το βιασμό της από τον Hunt . Είναι έξω από κάθε λογική μια μητέρα να είναι τόσο διεφθαρμένη και να φέρεται με τέτοιο τρόπο στο ίδιο το αίμα της. Πως θα συμβιβαστεί τώρα το παιδί σας με αυτή την καταστροφική,  για εκείνο,  προδοσία της  εμπιστοσύνης από την ίδια του τη μητέρα;»

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook