Στα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος τένις Νέων-Γυναικών κάτω των 18 ετών συμμετείχαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, Σπύρος και Μαρία Ναούμ.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ για τις επιδόσεις τους:

Μία ακόμα επιτυχημένη συμμετοχή, επιβεβαιώνοντας ότι συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καλύτερους τενίστες στην ηλικία τους στην Ελλάδα κατάφεραν να έχουν στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος τένις Νέων – Γυναικών κάτω των 18 ετών, ο Σπύρος και η Μαρία Ναούμ.

Οι δύο τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων είχαν την ευκαιρία να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά, διεκδικώντας τη συμμετοχή τους σε τελικούς.

Ειδικότερα, η Μαρία Ναούμ έπαιξε στο μονό απέναντι στην Αθανασία Τσέλου (Α.Ο.Α. Παπάγου) από την οποία ηττήθηκε μετά από ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με 2-0 σετ (64 64), ενώ ο Σπύρος Ναούμ έπαιξε με τον Θανάση Μανέκα (Ο.Α. Ιωαννίνων) στα διπλά φτάνοντας στον ημιτελικό, χάνοντας από τους Αλέξανδρο Βοϊνέα και Σταμάτη Καπίρη (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) με 62 64.

Σπύρος και Μαρία Ναούμ συγκρότησαν όμως κι ένα επιτυχημένο δίδυμο στα μικτά όπου και εκεί βρέθηκαν στον ημιτελικό, χάνοντας από τους Βασίλειο Τσιρανίδη (Ο.Α. Θεσσαλονίκης) και Νίκη Θώδη (Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας) με 64 62.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Σπύρου Ναούμ στα μονά (Α18) σε ένα πολύ ανταγωνιστικό 64άρι κυρίως ταμπλό, ο 18χρονος αθλητής του ΟΑΧ πέρασε bye τον πρώτο αγώνα χάνοντας στους “32” από τον Θανάση Μανέκα (Ο.Α. Ιωαννίνων) με 2-0 σετ (64 63).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το διάστημα μεταξύ 2 και 7 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του MVS TENNIS SYSTEMS στον Αγιο Αντώνιο, στην Παραλία Μαραθώνος (Ξενοδοχείο Golden Coast).

Διακρίσεις στο 4ο Ε2 για τους τενίστες του ΟΑΧ

Τρεις συμμετοχές σε ημιτελικούς και αρκετές ακόμη σε προημιτελικούς κατάφεραν να σημειώσουν οι τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις Ε2 που πραγματοποιήθηκε σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της χώρας, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, τη Θεσπρωτία και την Πάτρα.

Οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ανήλθαν σε σύνολο στις δεκατέσσερις, με τους Χανιώτες αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διακρίνονται στα κυρίως ταμπλό όπου πήραν μέρος.

Ουσιαστικά και οι τρεις παρουσίες αθλητών του ΟΑΧ σε ημιτελικούς ήταν στα διπλά, από τον Βασίλη Βολτυράκη και τον Γιώργο Ζερβό στα Α14Δ σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα αντίστοιχα και τον Χρήστο Κασαπάκη στα Α12Δ, επίσης στην Κέρκυρα. Οι τενίστες του ΟΑΧ είχαν έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παρουσία τους στον τελικό χωρίς να τα καταφέρουν.

Από εκεί και πέρα, ο Ο.Α. Χανίων είχε τέσσερις παρουσίες σε προημιτελικούς που είναι οι εξής:

• Με τον Χρήστο Κασαπάκη στα Α12 (Κέρκυρα).
• Με τη Στέλλα Μαρινάκη στα Κ12 (Θεσσαλονίκη).
• Με τον Βασίλη Βολτυράκη στα Α14 (Θεσσαλονίκη).
• Και με τη Μύριαμ Μιουμπή στα Κ16 (Πάτρα).

Αναλυτικά, οι συμμετοχές του Ο.Α. Χανίων στο 4ο Ε2 είναι οι εξής:

Ευτύχης Βολτυράκης, Βασίλης Βολτυράκης, Στέλλα Μαρινάκη, Χρήστος Κασαπάκης, Απόστολος Χαλακατεβάκης, Στέλιος Ζερβός, Γιώργος Ζερβός, Μαριάννα Βοργιατζόγλου, Αντώνης Κωνστανταράκης, Ανδρέας Κωνστανταράκης, Λευτέρης Χαλακατεβάκης, Βασιλική Μπαλάσκα, Αλέξανδρος Διγενάκης και Μύριαμ Μιουμπή.