Μία λαμπρή εκδήλωση πραγματοποίησε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την παρουσίαση της ομάδας, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετού κόσμου στο "Cabana Mare".

Η ενημέρωση του ΙΝΚΑ για την εντυπωσιακή παρουσίαση των μεταγραφών:

Παρουσία αρκετού κόσμου, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ παρουσίασε τα μεταγραφικά της αποκτήματα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Cabana Mare στην Αγία Μαρίνα στα Χανιά.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με τα γκολ της ομάδας στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και έγινε αναφορά σε όλους τους παίκτες, ακόμη και σε εκείνους που δε συνεχίζουν φέτος μαζί μας.

Μάλιστα, μετά το τέλος της παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων, κλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας… επί σκηνής.

Επίσης, έγινε αναφορά στην χορηγία του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ στην ομάδα μας, ενώ ο πρόεδρος Γιάννης Μυλωνάκης τόνισε πως ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Δημήτρης Αλεξάκης, ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος, μαζί με μέλη του Δ.Σ. και του προπονητικού τιμ, αλλά και μεγάλη αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης, μαζί με μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης, καθώς και τα παιδιά των ομάδων Νέων και Παίδων, μαζί με τον προπονητή τους Στέλιο Τζωρτζάκη.

Η έκπληξη της βραδιάς προήλθε από το Λευτέρη Βεστάκη, ο οποίος φρόντισε τα γενέθλια της «καλής» του Τζωρτζίνας να μείνουν αξέχαστα.