Τρία μόλις 24ωρα μετά τη σύλληψη ατόμων που φέρονται να σχετίζονται με τις ομάδες Anonymous και LulzSec, μέλη των δύο ομάδων έσπευσαν να υπογραμμίσουν ότι δεν πρόκειται για κανένα λόγο να σταματήσουν τη δράση τους, αναφέρει άρθρο στο e-pcmag.gr.

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα pastebin, οι δύο ομάδες επιτίθενται στο FBI με αφορμή τη σύλληψη 14 ατόμων για εμπλοκή στις επιθέσεις κατά του PayPal. Οι Anonymous και οι LulzSec λένε ότι «θα συνεχίσουμε να τους πολεμάμε (κυβερνήσεις και εταιρείες) με όλες τις μεθόδους που έχουμε στη διάθεσή μας κι αυτό φυσικά περιλαμβάνει εισβολή στα sites τους, έτσι ώστε να ξεσκεπαστούν τα ψέματά τους. Δε φοβόμαστε πια. Οι απειλές ότι θα μας συλλάβουν δεν έχουν κανένα νόημα - δε μπορείς να προχωρήσεις στη σύλληψη μιας ιδέας».

Δεδομένης, πάντως, της ιδιαίτερα χαλαρής δομής των δύο ομάδων, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι οι απόψεις αυτές απηχούν το σύνολο των μελών. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι ομάδες αυτές έχουν τη γνώση και τα μέσα να εισβάλουν σε διάφορους online στόχους.