Η Μαρία-Γεωργία Καραχάλιου ήταν η νικήτρια στον τελικό της κατηγορίας Κ12 (Κορίτσια 12 ετών) στο 3ο τουρνουά τένις Ε3, που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ:

Η παρουσία στον τελικό της κατηγορίας Κ12 (Κορίτσια 12 ετών) στον οποίο αναμετρήθηκαν δύο αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, η Μαρία-Γεωργία Καραχάλιου και η Στέλλα Μαρινάκη, είναι η πιο σπουδαία διάκριση που είχε ο χανιώτικος Ομιλος στο 3ο τουρνουά τένις Ε3 που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο.

Τελική νικήτρια αναδείχτηκε η Μαρία-Γεωργία Καραχάλιου που μετά από έναν πολύ ωραίο τελικό κατάφερε να φτάσει πολύ δύσκολα στην επικράτηση με 2-0 σετ 75 76(6).

Η Καραχάλιου έφτασε στην κατάκτηση του τουρνουά, κερδίζοντας εκτός από την Μαρινάκη, τις Αθηνά Μπόγρη (Ηράκλειο Ο.Α.& Α.), Χρυσή Νταμπακάκη (Ηράκλειο Ο.Α.& Α.) και Μαρία Θωμάκη (Α.Τ. Χανίων). Από την πλευρά της η Στέλλα Μαρινάκη επικράτησε των Καλλιόπης-Χριστίνας Καραπανταζή (Ο.Α. Σούδας) και Ερατώς Πρινιανάκη (Φιλία Τ.Κ.), ενώ πέρασε bye στον α’ γύρο.

Επίσης στα Κορίτσια, υπήρξε μία ακόμα σπουδαία διάκριση και συγκεκριμένα στην κατηγορία Κ14, με τη Μαρία Βαρβεράκη η οποία συμμετείχε στον τελικό, έχοντας φτάσει έως εκεί επικρατώντας δύο άλλων συναθλητριών της στον Ο.Α. Χανίων, της Αγγελικής Βαϊδάκη και της Μαριάννας Βογιατζόγλου, αλλά και της Μεταξίας Γεωργακάκη του Ο.Α. Σούδας. Στον τελικό έχασε από την Χαρίκλεια Βελιβασάκη (Ηράκλειο Ο.Α.& Α.) με 2-0 σετ (62 60).

Από εκεί και πέρα, στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο Ο.Α.& Α., ο ΟΑΧ είχε κι άλλες σημαντικές διακρίσεις, που αφορούν δύο συμμετοχές σε ημιτελικούς και άλλες τέσσερις σε προημιτελικούς.

Ειδικότερα, στους ημιτελικούς βρέθηκαν, διεκδικώντας την πρόκριση σε τελικούς, ο Γιώργος Κοκκινάκης στα Α12 και ο Ανδρέας Κωνστανταράκης στα Α14, ενώ στους προημιτελικούς στα κυρίως ταμπλό στις κατηγορίες τους έλαβαν μέρος οι Απόστολος Χαλακατεβάκης, Στέλιος Πετράκης, Στέλιος Ζερβός (Α12) και Μαριάννα Βογιατζόγλου (Κ14).

Να σημειωθεί ότι ο Ο.Α. Χανίων συμμετείχε στο Ε3 με 13 αθλητές, 8 αγόρια και 5 κορίτσια, που είναι οι εξής: Βαϊδάκη Αγγελική, Βαρβεράκη Μαρία, Βογιατζόγλου Μαριάννα, Βολτυράκης Ευτύχιος, Ζερβός Στυλιανός, Κασαπάκης Χρήστος, Καραχάλιου Μαρία-Γεωργία, Κοκκινάκης Γεώργιος, Κωνστανταράκης Ανδρέας, Μαράκης Μιχαήλ, Μαρινάκη Στέλλα, Πετράκης Στυλιανός και Χαλακατεβάκης Απόστολος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook