Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με την χθεσινή ανακοίνωση του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, απάντησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης και ο δήμαρχος Ηρακλείου τονίζοντας πως η σύσκεψη συγκαλέστηκε από τον αναπληρωτή υπουργό ο οποίος καθόρισε και τα πρόσωπα που κλήθηκαν.

“Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον δήμαρχο Ηρακλείου, από τον οποίο ο κ. Μουζάλας είχε ζητήσει να συναντηθούμε με τους τέσσερις δηάρχους για το μεταναστευτικό”, δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης και συνέχισε:

“Έτσι κι αλλιώς το επόμενο διάστημα και μέχρι το Νοέμβριο θα γίνουν αρκετές συσκέψεις και με τους βουλευτές για να συζητηθεί αναλυτικά το ζήτημα”.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός με τη σειρά του τόνισε:

“Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Μουζάλας και μου ζήτησε να ενημερώσω τον κ. Αρναουτάκη και τους άλλους τρεις δημάρχους, πως θα πραγματοποιηθεί  συνάντηση στο Ηράκλειο.

Δεν κλήθηκε κανένας βουλευτής και δεν γνωρίζω αν ο κ. Βαρδάκης ήρθε μόνος του ή τον κάλεσε ο υπουργός.

Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν βουλευτή και δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Αυγενάκης μου επιτέθηκε τηλεφωνικά χθες το μεσημέρι, αφού την επιλογή των ατόμων που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη την έκανε ο ίδιος ο υπουργός”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook