Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον ΟΦΗ στον οποίο στέκεται περισσότερο από ότι στον Εργοτέλη.

Ο Έλτον Καλέ αποχώρησε από τον ΟΦΗ για να επιστρέψει στον Εργοτέλη και δείχνει να… είναι μετανιωμένος για την απόφαση που πήρε. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην παρακάτω, προσωπική, δήλωση αναφέρεται περισσότερο στον ΟΦΗ παρά στην μεταγραφή του στον Εργοτέλη και αναφέρεται με εγκωμιαστικά σχόλια στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Bραζιλιάνου ποδοσφαιριστή

«Η επιστροφή μου στον Εργοτέλη είναι πλέον γεγονός, κάτι το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενο. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τον απώτερο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Super League.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε μετά το τέλος των συζητήσεων μου με τον ΟΦΗ, δεδομένου ότι εγώ κι η οικογένεια μου επιθυμούσαμε να παραμείνουμε στο Ηράκλειο που έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας.

Ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ, τιμώντας πάνω απ’ όλα τη στήριξη που μου προσέφερε μετά την πολύ δύσκολη περίοδο στον Εργοτέλη. Αυτό δεν έγινε αλλά δεν οφείλεται σε μένα, όπως γνωρίζουν όσοι χειρίστηκαν το θέμα μου. Εύχομαι στον ΟΦΗ τα καλύτερα, θα τον παρακολουθώ και θα χαίρομαι για τις επιτυχίες του.

Θέλω, μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ για την αγάπη που έδειξε σε μένα και στην οικογένεια μου, στο μικρό αλλά πολύ σημαντικό διάστημα που ήμουν κοντά τους. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ».

Elton Pereira Gomes «Calé».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook